Home Sport ”Zbog nesposobnosti vodstva grada, riječki sport propada, KK Kvarner je uništen, je...

”Zbog nesposobnosti vodstva grada, riječki sport propada, KK Kvarner je uništen, je li Rijeka sljedeća?”

1434
10

Osim same utakmice, aktualni Jadranski derbi je s nestrpljenjem očekivan i zbog reakcije navijača Rijeke na zadnja događanja oko kluba. Stadion nije bio ispunjen do posljednjeg mjesta, bilo je praznina na F tribini i na zapadu. Jedino je pomoćna B tribina pucala po šavovima budući da je poslovično u opticaj pušteno više ulaznica od kapaciteta pa su se gledatelji tiskali i na stepenicama. Gostujućih navijača je bilo u uobičajenom broju pa su ispunili za njih predviđen prostor na istočnoj tribini.

Armada je otvorila utakmicu porukom “Simbol kvarnerske časti nikad nece pasti” uz koreografiju s velikim grbom HNK Rijeke, a zatvorila s porukom gradskoj vlasti posvećenu dramatičnom stanju sporta u gradu: “Zbog nesposobnosti vodstva grada, riječki sport propada, KK Kvarner je uništen, je li Rijeka sljedeća?”

Gostujući navijači su pokušali provocirati s porukom ”’Zakon braće” ali su je rezultat i zbivanja na terenu brzo utišali. (rd)

10 COMMENTS

  1. Sto se KK Kvarner tice njega vode lopovi i to svi znaju i nitko nista ne poduzima…talentirani decki propadaju dok igraju tatini sinovi…Po meni mozda bi grad mogao na to utjecati ali nisu ni oni svemoguci…Kod nas nema pravih, sposobnih ljudi koji bi vodili klub posteno…Klubove bi trebalo privatizirati ili ponuditi kojem seiku da ga kupi 🙂

  2. Grad je morao pomoci Rijeci kad joj je bilo najteze… Utukli su stotine tisuca kuna na vatromet za otvaranje i zatvaranje rijeckih ljetnih noci (btw…recesija???) ali nisu mogli pomoci nasem najdrazem klubu kad mu je trebalo… A sto reci za upravni odbor HNK RI, pa u njemu sjede deklarirani jajdukovci 3:/ !!! Vjerujem da bi sa cijelom momcadi ove godine napokon osvojili prvenstvo!!! Deckima i Armadi svaka cast, tako se bori za svoj klub!!!

  3. Stanje u profesionalnom sportu u regiji i gradu odraz je stanja gospodarstva u toj istoj regiji ili gradu…

    Ništa drugo ne treba reći…

  4. Pogledajte tko je vodio KK Kvarner i HNK Rijeku. Franić i Francisković. Tko je prodao igraće u Hajduk, a ne u inozemstvo. Sada bi grad Rijeka morao platiti sve njihove nesposobnosti. Veliki Hrvatski monopolisti financiraju samo klubove iz Zagreba i Splita.

Comments are closed.