Home Najnovije Mladić silovao pa zadavio 73- godišnju ženu

Mladić silovao pa zadavio 73- godišnju ženu

1471
1

U obiteljskoj kući u Podhumu na području općine Jelenje u nedjelju rano poslijepodne pronađena je mrtva 73-godišnja žena. Nesretnicu je pronašla susjeda i odmah nazvala policiju koja je obavila očevid i utvrdila da se radi o nasilnoj smrt kojoj je prethodilo silovanje. Vrlo brzo pokrenuta je opsežna kriminalistička obrada tijekom koje je uhićen 20-godišnji mladić zbog sumnji da je počinitelj ovog teškog djela. Očevid je obavljen pod vodstvom istražne sutkinje Županijskoga suda u Rijeci Ksenije Zorc, zamjenice županijskoga državnog odvjetnika Ivanke Vidović-Vinketa.

Prema do sada utvrđenim činjenicama, počinitelj je u nedjelju u ranim jutarnjim satima kroz prozor spavaće sobe provalio u kuću žene koju je zatekao u spavaćoj sobi, te je najprije silovao, a zatim i nasilno usmrtio.
Na Zavodu za sudsku medicinu u Rijeci izvršena je obdukcija nad mrtvim tijelom 73-godišnjakinje, kojom je utvrđeno da je smrt nastupila nasilnim putem, a uzrokovana je kombinacijom davljenja i gušenja.

Previous article”Zbog nesposobnosti vodstva grada, riječki sport propada, KK Kvarner je uništen, je li Rijeka sljedeća?”
Next articleObjavljen program 7. Liburnia film festivala

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here