Home Sport As o Modriću: 99 od 100 navijača će vam reći istu

As o Modriću: 99 od 100 navijača će vam reći istu

73
0

Luki Modriću (37) na kraju sezone istječe ugovor s Real Madridom, klubom u koji je došao 2012. godine te s njim više puta osvojio sve što je mogao. Kapetan hrvatske reprezentacije još nije dobio novi ugovor, što je tema o kojoj se govori mjesecima, pa je o tome pisao i novinar španjolskog Asa Tomas Roncero.

“Pitate li stotinu navijača Reala što misle o Modrićevoj budućnosti u klubu, njih 99 reći će da zaslužuje ostati još godinu dana. Nije riječ o romantičnim pobudama ni zahvalnosti na svemu što je dosad napravio”, piše Roncero te ističe kako Modrić nije igrao protiv Betisa (0:0) u 24. kolu La Lige, zbog čega je “momčadi nedostajalo svježine i preciznosti u posljednjim dodavanjima”.

“Vidjelo se da to nije to bez Modrića”, smatra Roncero. “Ancelotti u Modriću ima rješenje brojnih situacija. Unatoč njegovim godinama, i dalje je igrač koji osvaja velik broj lopti”, navodi španjolski novinar.

Roncero podsjeća kako je Modrić izjavio da ne želi produljenje ugovora iz milosti. “Luka čeka da mu klub kaže: ‘Bitan si nam, ostani dio našeg projekta još godinu dana.’ Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić učinio je baš to. Garantira mu da će biti nezamjenjiv dio reprezentacije na Final Fouru Lige nacija, koji će se održati u lipnju.

Modrić sanja o trofeju s reprezentacijom nakon što je osvojio drugo i treće mjesto na svjetskim prvenstvima 2018. i 2022. godine. Modrić ima vještinu, srce i talent da dođe do vrha. Tko sumnja da neće biti važan dio Reala do 2024. godine?” pita se novinar Asa.

Previous articleMiletić: Kad posjećujem zatvor u Rijeci satima moram čekati na otvorenom
Next articleBivši srpski političar silovao djevojku? Navodno je spasio dostavljač hrane

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here