Home Mozaik Ava Karabatić se oglasila o vlastitom uhićenju i presudi: ‘S alkoholom imam...

Ava Karabatić se oglasila o vlastitom uhićenju i presudi: ‘S alkoholom imam problem kao Grdović’

439
0

U javnost je prije nekoliko dana izašlo da je Ava Karabatić (33) ponovno osuđena zbog remećenja javnog reda i mira u alkoholiziranom stanju. Dobila je novčanu kaznu u iznosu od 750 kuna jer se kako stoji u presudi, krajem prošle godine pijana valjala po podu splitskog hotela, kričala i uznemiravala goste.

Starleta je iznijela svoju stranu priče: “Nisam bila na podu i hrkala, ali da sam popila, to jesam. Nisam osoba koja će umanjivati, ni uvećavati sliku. Sve je kulminiralo nakon jedne situacije koja mi se nedavno dogodila, a zbog čega smo otac i ja bili na policiji.”

Ava je prije nekoliko mjeseci također osuđena zbog remećenja javnog reda i mira u alkoholiziranom stanju.

Prema toj presudi je Ava prošle godine usred bijela dana na stubištu zgrade u Splitu pred policajcima vikala: “Hoćete me opljačkati, potpišite Hipokritovu zakletvu.” Taj njezin incident je izazvao nelagodu kod službenika i stanara. Policajci su tada uhitili Avu te ju odveli u postaju, gdje je zadržana do idućeg jutra.

Staraleta je zatim rekla: “Ne treba mi puno da se napijem. Iskrena sam, kao Vitasović i Grdović. Nakon povratka iz Beograda u Split prije nekoliko godina pala sam u depresiju. Ostala sam bez voditeljskog angažmana. Imam problem s alkoholom, ne krijem to. Naravno da bih voljela da nije tako. Iako sam u cijelom svom životu zapalila samo jednu cigaretu. No, riješit ću taj problem.”(Foto: Regional Express)

Previous articleMonstruozna majka pušila cigaretu dok joj je ljubavnik silovao kćer, kada ju je vratio uslijedio je pakao!’
Next articleNa Klobučarićevom trgu postavljen STEM park za djecu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here