Home Sport Babić: Pomirio bih se s Hrgovićem i bio mu sparing partner

Babić: Pomirio bih se s Hrgovićem i bio mu sparing partner

106
0

Alen Babić objavio je velike promjene dva mjeseca prije meča života. U ožujku bi se trebao boriti za pojas WBC-a u bridger kategoriji, ali prije borbe karijere prekinuo je suradnju s trenerom koji ga je vodio sedam godina. “Ja i Leonardo Pijetraj smo se razišli u normalnim odnosima. Bili smo zajedno sedam godina. Ne mogu s njim više radit, a mislim ni on samnom. Imam puno toga za reći o tome, ali neću. Sretan sam otkako smo se razišli.

“Pijetraju se ništa što sam ja radio nije sviđalo, kako sam krojio karijeru, imidž, personu svoju”

Razlaz se dogodio kada sam postao profesionalac. Leu se ništa što sam ja radio nije sviđalo, kako sam krojio karijeru, imidž, personu svoju. Nemam nikakve zamjerke prema Pijetraju. Ja sam od njega izvukao maksimum, on je najbolji trener s kojim sam radio. Od dječaka me doveo do profesionalca. S druge strane smo se izgubili na ljudskoj relaciji. Ja za sebe želim potpuno drugo od onog što on želi.” izjavio je Savage za RTL.

“Pristao sam davati mu neke postotke iduće tri, četiri godine”

Babić otkriva što je naoravio kako bi prekid s Pijetrajem bio bez repova: “Pristao sam davati mu neke postotke iduće tri, četiri godine, kada mi više neće biti trener. Ja bi za Lea dao krv, ruku i nogu. Pojas svoj sam mu stavljao oko struka, ali sam bio izoliran. Sada probavam sve, tisuću drugih škola, da se na kraju nađem.

Razmišljam o dvojici trenera. Imam ponudu trenera iz engleske i dubaija. Savage je rođen u Engleskoj i to bi mi više odgovoralo, ali trener u Dubaiju je stvorio 22 svjetska prvaka.” Savage je otkrio i da se sprema velika promjena u odnosu s Filipom Hrgovićem:

“Hrgović i ja možemo imati normalan odnos. Zašto mu ne bih bio sparing partner?”

“Leonardo nije imao nikakve veze s odnosom mene i Hrgovića. Mi nakon što smo toliko ružnog rekli jedan o drugom nikada nećemo biti prijatelji, ali možemo imati normalan odnos. Sparing partneri? Zašto ne, ja sam sparing partner i u profi boks sam ušao kao sparing partner. U ovom svijetu me prije svega znaju tako, a onda kao boksača.”

S kim će boksati za svjetski naslov? “Eddie Hearn pregovara za titulu WBC-a najvjerojatnije u Poljskoj. Propalo mi je osam najboljih mjeseci u čekanju te borbe, to se ne smije događat. Suparnik će mi najvjerojatnije biti Lukasz Rozanski.

“Za svjetski naslov borit ću se protiv tipičnog predstavnika Poljske, ratničke nacije koju iznimno cijenim i volim”

On je tipičan predstavnik Poljske, ratničke nacije koju iznimno cijenim i volim. Poljak nikad neće stat, kao ni Hrvat. Tražim protivnika već godinu dana, ne biram. Dajte mi meč sad, da poginem u ringu. Ne marim za sebe i svoje zdravlje.”

Previous articleVIDEO: Stanko Jurić šokirao Meazzu golčinom Interu!
Next articleGvardiol o ponudama koje dobiva od žena: Na dočeku je bilo svega, bilo mi je neugodno

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here