Home Mozaik Baby Lasagna oduševio internet snimkom s izložbe mačaka

Baby Lasagna oduševio internet snimkom s izložbe mačaka

446
0
image003.v1 (1)
image003.v1 (1)

Baby Lasagna, popularni mačak s društvenih mreža, osvojio je srca svojih obožavatelja novim videozapisom s nedavne izložbe mačaka u Zagrebu. Njegov šarm i harizma ne prestaju iznenađivati, a ovaj put je oduševio svojom prisutnošću na događaju koji je okupio brojne ljubitelje mačaka.

Povratak Lasagne u King Cross

Jučer, u zagrebačkom shopping centru King Cross, održana je izložba mačaka koja je privukla pažnju ljubitelja ovih krznenih ljubimaca. Međutim, zvijezda događaja nije bila samo raznovrsnost pasmina mačaka, već i poznati Baby Lasagna, čije je prisustvo bilo glavna atrakcija.

@thebabylasagnaofficial Love is aCATually all around 😻 #cat #babylasagna #eurovision ♬ love actually is all around – Juliet

Oduševljenje obožavatelja

Brojni obožavatelji mačaka i fanovi Baby Lasagne okupili su se u King Crossu kako bi vidjeli slavnog mačka uživo. Lasagna je rado pozirao sa svojim obožavateljima i mačkama koje su bile izložene na događaju. Njegova ljubaznost i simpatična priroda dodatno su očarali prisutne, ostavljajući ih s nezaboravnim iskustvom.

Videozapis koji je osvojio internet

Na društvenoj mreži TikTok, Baby Lasagna je podijelio videozapis s izložbe na kojem je bio u pratnji jedne od izloženih mačaka. U kratkom, ali šarmantnom snimku, Lasagna je pokazao svoju neodoljivu osobnost, što je izazvalo oduševljenje njegovih fanova diljem svijeta. Komentari poput “Love is aCATually all around” samo su potvrdili koliko je Baby Lasagna uspio očarati svojom pojavom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here