Home Mozaik ‘Baka Prase mi je otkrio tajnu Kikine smrti’: Majka preminule Kike kroz...

‘Baka Prase mi je otkrio tajnu Kikine smrti’: Majka preminule Kike kroz jecaje ‘Nisam spavala, nisam jela osam mjeseci, u paklu sam’

188
0

Majka pokojne influencerice Kristine Kike Đukić, Nataša Đukić, nedavno je viđena s Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase.

Nataša je otkrila detalje razgovora s YouTuberom, koji je nedavno rekao da ima informaciju o Kikinoj smrti.

Naime, neutješna žena ne vjeruje da je Kika počinila samoubojstvo, već tvrdi da je ubijena, u pokušaju da sazna istinu pozvala je i Baku koji je predvodio hejtere koji su linčovali mladu internet zvijezdu na društvenim mrežama.

– Nazvala sam baku Praseta jer je izjavio da ima informacije u vezi s Kikinom smrću i da je sve povezao i razumio… Kad smo se sreli, rekao mi je o čemu se radi. Mislim da je njegovo znanje jako važno, ali za sada ga neću iznositi u javnost. Želim naglasiti da ga ne krivim za smrt moje kćeri! – rekla je Nataša i otkrila kako je protekao susret s YouTuberom, kojeg neki krive za Kikino samoubojstvo:

– Kad sam ga vidjela, rekao sam mu: “Ako te nisam ubila 2019. i 2020., neću ni danas. Ti si jedno smeće, koje je jako pametno i zna kako zaraditi.” Dok smo razgovarali ja sam plakala, a njemu je bilo jako teško… Vidjelo se. Privatno je jedna osoba, ali potpuno drugačija na YouTubeu od kojeg zarađuje. Smatram da se sve ovo ne radi iz neke koristi, nego pošteno – rekla je Kikijeva majka i otkrila da su joj nedostajala dva najvažnija dokaza za istinu:

– Osam mjeseci ne spavam, ne jedem, u paklu sam… Tvrdim da Kika nikad ne bi počinila samoubojstvo. Nedostaju dva najvažnija dokaza, a to su njezin dnevnik i snimke videonadzora ispred zgrade. Također, policija mi nikad nije vratila Kikin mobitel, iako su zatvorili istragu. Ako ima Boga, dokazat ću da mi je dijete ubijeno! Netko pokušava zataškati ovaj slučaj, ali ja to neću dopustiti.

– Angažirala sam odvjetnika, koji će se pozabaviti Kikinim ubojstvom! – rekla je Nataša Đukić za Informer.

Podsjetimo, Baka Prase jučer se oglasila na društvenim mrežama i otkrila što mu je rekla Kikijeva mama.

Kako je Bogdan naveo, Nataša mu je rekla da mu nikada neće oprostiti sukob koji je imao sa njenom kćerkom.

– Za mene je to bio težak i emotivan susret, ali njoj je sigurno bio 10 puta teži. Rekla je da me želi ubiti zbog naše svađe od prije 3 godine i da će zauvijek biti kivna, da mi oprašta, ali da nikada neće zaboraviti – naveo je.

– Rekla je da sam psihički jako negativno utjecao na Kiku, ali da nisam odgovoran za ono što se dogodilo jer, kao što sam rekao prije 8 mjeseci, istina je nešto sasvim drugo – dodao je između ostalog.

Previous articleŠiri se snimka iz susjedstva: Dječaka su sekunde dijelile od smrti, a onda ga je muškarac spasio herojskim činom
Next articleDinamu se protiv Istre ozlijedio ključni igrač u pobjedi protiv Shkupija!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here