Home Mozaik Baka Prase na tajnom sastanku s mafijašem Belivukom, otkriva sve o šamaru:...

Baka Prase na tajnom sastanku s mafijašem Belivukom, otkriva sve o šamaru: ‘Mislite li da bih imao M**A reći ne Velji Nevolji?’

259
0

“Šta mi je Velja prvo rekao kada me je vidio prvi put u životu? Lažem, nije prvi put. Sreo sam ga jednom davno, ali nisam znao on je bio Velja Nevolja — počeo je baka Prase.

Baka se u videu osvrnuo na tvrdnje da ga je Belivuk ošamario, te opisao kako je došlo do tih priča.

“I nije me ošamario, to su gluposti. Te priče, Velja Nevolja me ošamario, tukli su me na stadionu, to su sve gluposti, to su gradske priče koje pričaju ti navijači, koji idu po gradu i pričaju gluposti s nekom curom. Ošamario sam Baku Prase da je jebem i onda ta cura kaže ‘Velja Nevolja je ošamario Baku Prase’ i tako se priča proširila”, rekao je YouTuber.

Baka je odgovorio i na pitanje je li istina da ga je Velja Nevolja pitao treba li mu osiguranje, zbog čega je Prase rekao da “lako može demantirati te priče”:

“Misliš li da bih imao hrabrosti reći ne Velji Nevolji?”

Baka je tada otkrio da je “2018. bio pozvan na dječji rođendan u Šabac” te da je tek tada upoznao Belivuka.

“Zove me prijateljica i kaže da imaš poziv za dječji rođendan, jako je važno da ideš i ja sam kao ok. Idem u Šabac, dolazi vozač po mene, kad Oko dječjeg igrališta u Šapcu postoji osiguranje”, istaknuo je.

YouTuber je tada otkrio da su Rasta i Belivuk na kraju ušli na zabavu i da je bio oduševljen što vidi Rastu.

“Nisam ni znao tko je onaj drugi, pita me kako je YouTube, ja se još hvalim da ću kupiti sat, idem kupiti Porsche…”, kaže Bogdan. .

YouTuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ispitan je u ožujku prošle godine u SBPOK-u zbog veze s Veljkom Belivukom. Ilić se u Službi za borbu protiv organiziranog kriminala zadržao pola sata.

Početkom veljače spekuliralo se da su Belivuk i ekipa duže vrijeme reketarili Baku Praseta, a sada se sumnja da su bili u kontaktu s još nekim poznatim pjevačima, ali i glumcima i sportašima. No, nakon ovakvih optužbi Baka Prase oglasio se početkom veljače kada je kratko demantirao optužbe da ga ova ekipa reketari.

Previous articleOsumnjičen da je na Krku ukrao gitaru
Next articleVučić: Ne zanimaju me slano more i morski krastavci!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here