Home Vijesti ‘Baš ste opasni’: Pogledajte kako je novinarka izvozala Vučića (VIDEO)

‘Baš ste opasni’: Pogledajte kako je novinarka izvozala Vučića (VIDEO)

24
0

Na samom kraju današnjeg Vučićevog obraćanja javnosti, u kojem je građane upoznao s detaljima aneksa sporazuma s Prištinom, dogovorenog jučer u Ohridu, novinari N1 i Nove S negodovali su jer im nije dopušteno pitati pitanja.

Vučić: Neću praviti pravne dogovore s Kosovom

Tada je krenula polemika između Aleksandra Vučića i Žakline Tatalović koja je glasila ovako:

Vučić: Da ne bih izbjegavao, s jednom od vas dvojice sa Šolakove TV odgovorit ću vam na još jedno pitanje.

Tatalović: Vratila bih vas u…

Vučić: Nemojte me vraćati, nego postavite pitanje. Nitko me ne vraća niti vodi bilo gdje, ali postavite mi pitanje.

Tatalović: Stvarno ste opasni. Sinoć ste rekli, evo da vas podsjetim, jer ne potpisujem, zato ne moram nešto ispuniti. Danas, čitate ovdje, ako nešto ne provedete, mi ćemo snositi posljedice na putu u EU i financijske posljedice. Dakle, sve ste prihvatili, ali niste sve prihvatili i sve ćete provesti, ali nećete sve provesti. Ne mislite li da malo izluđujete ovaj narod?

Vučić: Je li to to?

Tatalović: Moram vratiti mikrofon?

Vučić: Kad održite konferenciju, izdržite, doći ću da vas saslušam.

Tatalović: A ostali mogu? U redu…

Vučić: Hvala vam što ste uvijek tako pristojni, a kad pričate o ludovanju, to ste valjda naučili pogotovo u šestom razredu, to je bio poseban čas. Čini se da me nisi dobro slušao. Ne samo da ja ne zamajavam narod, nego vi zamajavate narod notornim neistinama i lažima. Ne govoreći kakav mi je otac, kakav mi je sin…

Tatalović: Možete li se samo vratiti na pitanje?

Vučić: Ne vraćam se nigde, moj pogled je uvek uperen u budućnost. A vi se samo vraćate, ali ne brinite, objasnit ću vam. Imam beskrajno strpljenje za vas. Dajete mi dodatnu energiju, svi vi mrzitelji. Samo da ljudi znaju, već četvrti put, iako sam rekao samo tri rečenice, prekidaju me. Zašto? A u Narodnoj skupštini, kad odgovaram političkim protivnicima, najveći je problem zašto je Vučić toliko govorio, zašto je toliko odgovarao. Dakle, da, većinu stvari ćemo provesti, ali neću provesti priznanje i ništa o ulasku u UN.

Tatalović: Kakve su posljedice?

Vučić: Ovo je već sedmi put…

Tatalović: Pa koncentrirajte se, kakve su posljedice?

Vučić: Posljedice su strašne. Uspjeli ste svoju televiziju s 1,1 prosječnih dionica spustiti na 0,6. Pa koncentrirajte se malo bolje. A posljedice po Srbiju su takve da Srbija ide punim jedrima naprijed, trudit ćemo se da imamo tri puta veću plaću, čuvat ćemo integritet Republike Srbije. A posljedice bi bile takve, mogu vam pročitati. Možete imati izravne negativne posljedice u pogledu pristupanja EU i financijske pomoći koju dobivaju od EU.

Previous articlePogledajte sukob policije i navijača Rome. Koristili su se pendreci, boce i petarde
Next articleRistovski presudio u derbiju Dinama i Rijeke

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here