Home Sport Beograđani o gubitku vaterpolo final foura: Jedino Rijeka garantirala domaćinstvo bez svog...

Beograđani o gubitku vaterpolo final foura: Jedino Rijeka garantirala domaćinstvo bez svog predstavnika

89
1

Srpski Kurir opširno piše o gubitku beogradske kandidature za organizaciju final foura u vaterpolu kojeg je na kraju dobila Rijeka. Trener vaterpolista Partizana Dejan Udovičić za Kurir je izjavio da nije iznenađen odlukom Evropske federacije vodenih sportova (LEN) da domaćinstvo final foura (22. i 23. svibanj) dodijeli Rijeci i otkriva da nije ni očekivao da polufinalne i finalna utakmica Eurolige budu odigrane u Beogradu.
– Već duže vrijeme postoje priče da se ni po koju cijenu Beogradu neće dodijeliti final four. Meni je odavno bilo jasno da će prije biti održan na Marsu nego kod nas – kaže Udovičić.

Udovičić smatra da nije presudila navodna želja čelnika LEN-a da nijedan od sudionika final foura ne dođe u priliku da igra pred domaćim navijačima.
– Činjenica je da je samo Rijeka dala garanciju da će organizirati final four. Ostali kandidati, među kojima je i Beograd, garantirali su da će organizirati turnir samo ako se njihov predstavnik plasira među četiri najbolja – izjavio je Udovičić za Kurir i objasnio da u uvjetima ekonomske krize takav potez gradskih čelnika smatra opravdanim. (rd)

Previous articleFarma: Sluškinja Marija Štrajh je prva duelistica “zato što je đavolji odvjetnik”
Next articlePoskupljuju dnevne novine?

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here