Home Mozaik Bijesna mladenka: ‘Svekrva je gostima rekla da se za svadbu odjenu crno...

Bijesna mladenka: ‘Svekrva je gostima rekla da se za svadbu odjenu crno u znak žaljenja za kraljicom Elizabetom!’

128
0

Jedna se mladenka iz Sussexa, Velika Britanija, prilično uzrujala kad je shvatila da je suprugovim roditeljima ispraćaj kraljice Elizabete II. važniji od vjenčanja nje i njihova sina.

Naime 29-godišnjakinja na Redditu je napisala da su roditelji njena supruga Matta htjeli da njihovo vjenčanje istodobno bude i odavanje počasti nedavno preminuloj najdugovječnijoj britanskoj kraljici. Iako je, piše ona, bila svjesna da neki žaluju i da će možda htjeti i na vjenčanju nekako iskazati poštovanje najdugovječnijoj britanskoj kraljici, bila je, kaže, šokirana kada je Mattova majka Jane predložila da zbog toga otkažu vjenčanje.

Kad su mladenci to odbili, svekrva je, pripovijeda mladenka, većini uzvanika javili da na svadbu dođu u crnini i tako odaju počast Njezinu Veličanstvu. “Bila sam izbezumljena, ali na kraju sam to ipak ignorirala, no doznala sam kasnije da je svekrva svim uzvanicima s njihove strane rekla da crno nose na naš zahtjev”, ispričala je. Tijekom prijema, mnogi su se, kaže, povukli u drugu sobu kako bi pratili najnovije vijesti o organizaciji posljednjeg ispraćaja za kraljicu.

“Hrpa naših gostiju počela je nestajati prilično rano, pa ih je moja kuma otišla potražiti; svi su bili u sobi s TV-om i gledali ‘molitveni krug’ ljudi koji su se okupili ispred dvorca Windsor; mnogi od njih čak si i plakali, a svoje žalovanje nisu prekinuli ni zbog našeg prvog plesa.” U tom je trenutku, priča mladenka, pukla rekavši muževoj majci da je “sebična i da je svom sinu također uništila dan vjenčanja, a čak je od hotela zatražila da isključe televizor premda je znala da se njezini gosti neće vratiti na svadbu… Kasnije je za Reddit priznala da se, bez obzira na postupke svoje svekrve, zbog toga osjeća krivom i da joj je žao što ljudima nije dopustila da rade što žele; iako su bili gosti njena vjenčanja, a ne kraljičina ispraćaja, prenosi Mirror.

Previous articleUskoro veće božićnice, darovi za djecu, nagrade i otpremnine!
Next articleNakon dva i pol mjeseca Ukrajinci se vraćaju u Lugansk!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here