Home Mozaik Bivša missica (34) ostala paralizirana nakon ugriza krpelja: Nisu na vrijeme otkrili...

Bivša missica (34) ostala paralizirana nakon ugriza krpelja: Nisu na vrijeme otkrili bolest, imala je ove simptome

260
0

Kirsty Heisman rekla je da je bolest koju prenose krpelji ostavila nepokretnom i da je pogreška liječnika uzrokovala “isključivanje” njenog tijela.

Ističe da su se godine patnje mogle izbjeći da su je liječnici testirali na lajmsku bolest kada su simptomi počeli 2015. godine. Umjesto toga, pravo objašnjenje svog stanja dobila je tek u veljači ove godine, nakon što je otišla liječniku u Meksiko.

34-godišnjakinja, koja je 2015. okrunjena za Miss Hertfordshirea, jako je ljuta zbog propusta liječnika.

– Da su mi na vrijeme postavili dijagnozu, sve bi se riješilo s jednom turom antibiotika od 28 dana. Sad mi se tijelo gasi i muž me mora nositi na WC i kupati. Nekada sam bio sportaš, ali sada se budim potpuno slab i u bolovima. Bio sam vani dvaput u zadnjih šest tjedana. Moj život je krevet – kaže slomljeno.

Kirsty ističe da je dugotrajna upotreba steroida dovela do propadanja kostiju, a specijalist joj je rekao da “ima kosti sedamdesetogodišnjakinje”, prenosi “Dailymail”.

Lajmska bolest je bakterijska infekcija koju prenose zaraženi krpelji. Simptomi mogu uključivati ​​glavobolje, gubitak energije, bolove u mišićima, otečene zglobove, jasan osip na mjestu ugriza, praćen visokom temperaturom, groznicom i neobjašnjivim umorom.

Iako se liječi antibioticima, ako se rano otkrije, neki pacijenti tvrde da pate od upornih simptoma koji traju godinama.

Previous articleOtišao je u WC, a tamo ga je čekala neman: Zaprepastio se što je bilo na vratima tuš kabine (VIDEO)
Next articleRuski mladić išao na bijelu da zaprosi djevojku, a ona mu rekla ne: Ovo je razlog zašto ga je ponizila (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here