Home Mozaik Bivša prostitutka o intimnim odnosima sa slavnim nogometašima: ‘Samo bi došli su...

Bivša prostitutka o intimnim odnosima sa slavnim nogometašima: ‘Samo bi došli su po mene…‘

115
0

Poznata prostitutka Zahia Dehar imala je samo 17 godina kada je dospjela u središte pozornosti svjetske javnosti. Razlog? Za njezine usluge često su se interesirali poznati svjetski nogometaši, a među njima su bili i francuski reprezentativci Franck Ribéry i Karim Benzema.

Ova dvojica vrhunskih sportaša zbog nje su zamalo završili svoje karijere jer kad se saznalo da postoje snimke s Zahiom, u Francuskoj je došlo do velikog skandala. Ribéry i Benzema našli su se na stupu srama, ali i na sudu zbog intimnih odnosa s maloljetnicom. Međutim, samo nekoliko godina kasnije, oslobođeni su optužnice.

Od toga je prošlo 13 godina, Zahia je odlučila otkriti neke detalje.

“Skandal je dosta utjecao na mene jer ga nisam ni tražila, a ni izazvala. Nisam ga ja prijavila niti otišla na policiju. Došli su po mene jer su imali snimke s Benzemom”, rekla je Zahia.

Dodala je da je bila poštena i da je nogometašima nije otkrivala da je maloljetna te da je nisu prisilili na spolne odnose.

“Moje se ime odjednom pojavilo u medijima. To me je navelo da čak počnem razmišljati o samoubojstvu. Kada te tako obilježe, to je nešto najgore što se ženi može dogoditi u ovome društvu, a početi život odrasle osobe nakon toga bilo je jako teško”, dodala je. Međutim, uspjela je sve preživjeti te je danas uspješna glumica, dizajnerica donjeg rublja i model.

“Bio je to jako naporan put. Birala sam između samoubojstva i pokušaja prelaska preko svega. Nemoguća je misija bilo pronaći posao i raditi stvari koje želim. Znala sam da će svakome muškarcu koji mi se približi reći – ‘Zašto ideš s njom? Znaš li tko je ona?‘ To bi me dokrajčilo”, iskreno je priznala i dodala da o ljubavi niti ne razmišlja.

Previous articleFOTO: U jednom supermarketu snimljen degutantan prizor, ljudi zgroženi ovim bezobrazlukom!
Next articleSrpski mediji: Albanac slavio uz lik najsurovijeg zločinca!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here