Home Sport Srpski mediji: Albanac slavio uz lik najsurovijeg zločinca!

Srpski mediji: Albanac slavio uz lik najsurovijeg zločinca!

85
0

Reprezentacija Albanije plasirala se na Europsko prvenstvo u Njemačkoj 2024. godine. Albanci su u Moldaviji odigrali 1:1 i tako osvojili bod koji im je bio dovoljan da osiguraju mjesto među 24 reprezentacije na Euru. U posljednjem kolu kvalifikacija ugostit će Farske otoke i pokušati doći do pobjede koja bi im donijela i prvo mjesto u skupini, što je važno za ždrijeb.

Igrači su nakon utakmice plasman na Euro slavili, a jedan od njih, Yiber Ramadani, pojavio se pred kamerom u majici s likom Adema Jašarija, osnivača Oslobodilačke vojske Kosova. Srpske medije to je zaprepastilo jer smatraju da je Jašari terorist. Tamošnji mediji pišu o skandalu, a neki Jašarija nazivaju i najsurovijim zločincem.

Albanija je bila prilično uvjerljiva u sedam utakmica kvalifikacija. Ostvarila je četiri pobjede, dva remija i jedan poraz uz gol-razliku 12:4. Remizirala je na gostovanjima u Češkoj i sada u Moldaviji, dok je izgubila u Poljskoj. Ovo će joj biti drugi nastup na Euru – na najvećoj europskoj smotri zaigrala je i 2016. u Francuskoj.

Previous articleBivša prostitutka o intimnim odnosima sa slavnim nogometašima: ‘Samo bi došli su po mene…‘
Next articleAustrijancima prvi tri mjesta, Zubčić 14.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here