Home Najnovije Bivši kapetan Hajduka: Ne znam što Varaždin može postići ispuhivanjem lopti

Bivši kapetan Hajduka: Ne znam što Varaždin može postići ispuhivanjem lopti

139
0

Nakon utakmice 24. kola SuperSport HNL-a između Varaždina i Hajduka, tema razgovora nisu bile samo nogometne vještine, već i nešto neočekivano – lopte. Problem s nedovoljno napumpanim loptama zabilježen je u zapisniku nakon susreta i postao je predmet rasprave među nogometnim navijačima.

Prema zapisniku, “predstavnik Hajduka, g. Stjepan Badrov, nakon utakmice uložio je usmeni prigovor da lopte za igru nisu bile dovoljno napumpane te su se u nekoliko navrata morale zamijeniti”. Igrači Hajduka su se tijekom utakmice nekoliko puta žalili na stanje lopti.

Nakon remija, Varaždin se dvaput narugao suparnicima objavama na društvenim mrežama. Glasnogovornik splitskog kluba Božo Pavković problem s loptama objasnio je tijekom konferencije za medije: “Desetak igrača na zagrijavanju uoči utakmice prijavilo je tim menadžeru Stjepanu Badrovu da lopte nisu dovoljno napumpane. On je to odmah rekao četvrtom sucu Anti Čulini, na što je on rekao da su lopte tehnički ispravne. Kasnije smo vidjeli u igri da je glavni sudac Fran Jović jednu loptu izbacio jer je tehnički neispravna. Stekao se dojam da smo poslije utakmice to potencirali, ali to je bilo prije početka susreta.”

Gostujući u emisiji Bijeli studio Dalmatinskog portala , bivši kapetan Hajduka Hrvoje Vejić komentirao je situaciju s loptama: “Ovo nije uobičajena situacija, meni se nikad nije dogodila. Ne znam što Hajduk želi dobiti ovim prigovorom, ispadamo malo neozbiljni. Vidjelo se da su igrači tijekom utakmice pokazivali da nešto nije u redu s loptama, ali ne vjerujem da se na ovoj razini može dogoditi da lopte budu tako značajno ispuhane. Postoje ljudi koji se time bave i dovoljno je sudaca za reakciju na to. Ne znam što Varaždin može postići s ispuhivanjem lopti.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here