Home Najnovije Varaždinci se opet rugali Hajduku zbog afere s ispumpanom loptom pa ubrzo...

Varaždinci se opet rugali Hajduku zbog afere s ispumpanom loptom pa ubrzo izbrisali objavu!

126
0
ac0abf32 7e87 4394 ab34 865b0ee8b9b9
ac0abf32 7e87 4394 ab34 865b0ee8b9b9

U posljednjem kolu SuperSport HNL-a, Varaždin i Hajduk remizirali su rezultatom 1:1, ali izvještaj s terena otkriva dublje slojeve igre. Gol za vodstvo Varaždina zabio je Domagoj Drožđek u 40. minuti, a Hajduk je uspio izjednačiti golom Niko Sigura u 66. minuti. No, ono što je iznenadilo bilo je zapazanje delegata Roberta Balena iz Zagreba nakon utakmice.

U rubrici “Zapažanja” našao se upis koji je privukao pažnju: “Predstavnik Hajduka, g. Stjepan Badrov, nakon utakmice uložio je usmeni prigovor da lopte za igru nisu bile dovoljno napumpane te su se u nekoliko navrata morale zamijeniti.” Ova tvrdnja izazvala je niz reakcija, a sada se postavlja pitanje hoće li Varaždin snositi posljedice zbog ovog incidenta.

Igrači Hajduka su se tijekom utakmice nekoliko puta žalili na stanje lopti, a sada je i službeni predstavnik kluba istaknuo isti problem. Hoće li ovaj prigovor rezultirati sankcijama za Varaždin tek treba vidjeti. Nakon utakmice, Varaždin se na neobičan način oglasio putem svoje službene Facebook stranice, objavivši pjesmu “Pumpaj” pokojnog Damira Mihanovića Ćubija, uz opis: “Saga o loptama se nastavlja…” Međutim, objava je brzo nestala s Facebooka, što je dodatno pojačalo misterij oko cijelog događaja.

Ostaje pratiti kako će se dalje razvijati situacija i hoće li ova kontroverza ostaviti trag na igru i rezultate klubova u SuperSport HNL-u.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here