Home Mozaik Bivši konobar na svadbama otkrio najgore što je vidio u karijeri: “Još...

Bivši konobar na svadbama otkrio najgore što je vidio u karijeri: “Još mi je muka kad se toga sjetim”

162
0
pexels jeremy wong 1043902
pexels jeremy wong 1043902

Na Redditu, poznatom po svojim raznolikim pričama i iskustvima korisnika, nedavno se pojavila priča koja je mnoge ostavila bez daha. Bivši barmen, koji je prije deset godina radio na vjenčanjima, otkrio je detalje jednog od najbizarnijih događaja koje je ikada doživio u svojoj karijeri.

“Tijekom našeg posla na vjenčanju obično smo pazili na goste i brzo primijetili da nešto nije u redu”, napisao je. “Prvi put smo postali sumnjičavi kada smo primijetili da je jedna od djeveruša predugo sjedila mladoženji u krilu za glavnim stolom.”

Ta osoba,za koju se prvo mislilo da je djeveruša, počela je privlačiti pažnju svih prisutnih svojim neobičnim ponašanjem. Nakon nekoliko zbunjenih trenutaka, osoblje je shvatilo da ta osoba zapravo nije djeveruša, već – kuma mladenke!

“Uslijedio je govor u kojem je kuma desetak minuta govorila o svom posebnom odnosu prema mladoženji od djetinjstva, potpuno ignorirajući mladenku”, dodao je. “Mladenci su djelovali distancirano. A kad je došlo vrijeme za ples, kuma je zaplesala s mladoženjom i pokušala mu se ‘približiti’ na neprimjeren način.”

Bivši barmen rekao je da je mladenka djelovala “potpuno nesvjesno” ovog neobičnog događaja, što je samo dodatno pojačalo čuđenje prisutnih.

“Kako je večer odmicala, shvatili smo da je mladoženja nestao”, nastavio je. “Djeveruše su krenule u potragu, a direktor hotela otkrio je nešto što nije očekivao – mladoženja i kuma zajedno u sobi.”

Rekao im je da ih mladenka traži i da je vrijeme da se vrate na svadbu”, ispričao je bivši barmen.

Iako su ih trebali “zvati” desetak minuta, mladoženja i kuma su se vratili na vjenčanje.

“Ne mogu shvatiti kako su svi to samo ignorirali i prihvatili kao normalno da mladoženja i kuma nestanu usred vjenčanja”, komentirao je jedan korisnik Reddita.

“Zašto se uopće udala za njega?” upitao je drugi.

“Još mi je muka kad se toga sjetim” – zaključio je bivši barmen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here