Home Mozaik Par htio začiniti prvu bračnu noć: U krevet pozvali jednu od djeveruša!

Par htio začiniti prvu bračnu noć: U krevet pozvali jednu od djeveruša!

108
0
1480879 svingeri ls
1480879 svingeri ls

Nedavno je u epizodi TV showa “Ljubav ne sudi” novopečeni bračni par iz Velike Britanije ispričao kako su na dan vjenčanja odlučili pozvati jednu od djeveruša da im se pridruži u krevetu prve bračne noći .

Emisija, koja se prikazuje na YouTubeu i ima gotovo 60.000 tjednih pretplatnika, prikazuje parove iz cijelog svijeta koji pomiču granice očekivanja društva. Katie (26) i njezin suprug Dan (25) vjenčali su se nakon šest godina veze u Devonu u Engleskoj. U epizodi koja je emitirana prošli tjedan, par se prisjetio kako su međusobno razgovarali o svojim seksualnim fantazijama i kako su odlučili spavati i s drugim ljudima.

Dan je tada prvo rekao Katie da je želi vidjeti s drugim muškarcem, što ju je isprva šokiralo, ali ju je priznanje potaknulo da istraži svoju biseksualnost. Naposljetku, to im je otvorilo vrata novim i uzbudljivim zajedničkim iskustvima; kao prve bračne noći. “Doveli smo jednu od mojih djeveruša u našu spavaću sobu. Popili smo piće i završili s njom u krevetu i bilo je jako zabavno, rekla je Katie. “Ona je jedna od mojih najboljih prijateljica pa nije bilo neugodno”, dodala je. “Učiniti to na tako poseban dan jednostavno ga čini nezaboravnim”, rekao je Dan.

View this post on Instagram

A post shared by Katey (@kateyamyx)

‘Uvijek ima malo ljubomore’

Ipak, par je, tvrde, daleko dogurao dok oboje nisu prestali osjećati ljubomoru. Isprva je Katie mislila da će joj biti teško vidjeti partnera s drugom ženom, no zapravo je, kaže, ta noć za nju bila veliko otkriće. “Uvijek ima malo ljubomore, to stvari čini uzbudljivijima”, objasnio je Dan, ali obitelj njegove supruge nije bila toliko otvorena po pitanju njihovih seksualnih iskustava.

– Moja nas je obitelj jako osuđivala, nisu odobravali ono što radimo i zbog toga više ne razgovaramo – rekla je Katie dodavši kako njezina obitelj nije bila na njihovom vjenčanju te je njihov odnos nazvala odvratnim. Međutim, par je upoznao ljude diljem zajednice koji dijele slične interese, poput svingera Christy i Toma, para koji su postali prijatelji i ljubavnici.

“Imamo normalan prijateljski odnos s njima, kao i svi ostali; iako svi spavamo zajedno”, objasnio je Tom koji, kao i njegova supruga, druge parove viđa i do četiri ili pet puta tjedno. “Volim dijeliti svog muža”, rekla je Kirsty. Ponosna sam kad vidim da ga još jedna žena želi koliko i ja“, zaključila je, prenosi NI Post.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here