Home Mozaik Bivši muž Britney Spears napao pjevačicu: “Stalno je na amfetaminima, pitanje je...

Bivši muž Britney Spears napao pjevačicu: “Stalno je na amfetaminima, pitanje je vremena kada će umrijeti od predoziranja”

385
0

“Završit će kao Amy Winehouse”; “Djeca će je naći beživotnu”; prema riječima njezina oca i bivšeg supruga, Britney Spears svakodnevno konzumira amfetamin što bi ju moglo dovesti do “predoziranja”. Riječi Kevina Federlinea zvuče kao užasno proročanstvo. Mnogi su ga napali zbog ove izjave rekavši da je “zao i ljubomoran”, zatim su se okomili na “The Sun” koji je objavio članak ne mareći za istinitost iznesenih činjenica.

“Molio sam se da netko to objavi i probudi se… To je zastrašujuće. Ona je majka moje djece – ponovno je rekao reper i plesač”. Njih dvoje su bili u braku od 2004. do 2006. godine i imaju dvoje djece. I upravo je njima upućena njegova poruka. “Ne želim da se djeca jednog jutra probude i otkriju da im se mama predozirala.”

Nakon što je saznala za ovu izjavu, Spears je svom Instagram profilu brzo odgovorila na optužbe. O The Sunu kaže: “Širite laži i bol u srcu“. Osim toga, britanske novine optužila je kao pobornike “clickbait” vijesti i naslova. Pritom to rade na “uobičajeni gnusan način”, srozavši “standarde novinarstva”

No, reperovim riječima pridodaju se i riječi oca Britney Spears, iako to ne čudi s obzirom na presedane i kraj prošlogodišnjeg pravnog spora. Odnosno, potpuna roditeljska kontrola nad životom pjevačice, uključujući korištenje osobne imovine i ekonomske naknade, svedena na tren unatoč velikim primanjima. Muškarac je optužen da je svojoj kćeri uskratio slobodu s “izgovorom” da se brine za njezine interese. “Bojim se da bi moglo završiti kao Amy Winehouse”, zagrmio je Jamie Spears, na što su ostali članovi obitelji ponovili. Što je istina?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here