Home Sport Bivši UFC-ov borac: Bavio sam se gej prostitucijom zbog MMA, ali nisam...

Bivši UFC-ov borac: Bavio sam se gej prostitucijom zbog MMA, ali nisam homoseksualac!

177
0

Yoshinori Horie jedna je od zvijezda japanskog Rizina, a prije dvije godine debitirao je i u UFC-u. Tada je na UFC-u 240 nokautirao Hakeem Dawodu, a UFC karijera i ostala mu je na tom jednom meču.

Prije mjesec dana Horie je slavio u svojoj posljednjoj borbi svladavši u Rizinu Hirotaka Nakadu. Nakon toga je postao jednom od glavnih tema u borilačkim medijima, ali ne zbog pobjede, već zbog objave na društvenim mrežama.

Ovaj 26-godišnji japanski borac javno je priznao da je sudjelovao u gej prostituciji kako bi mogao financirati svoju borilačku karijeru.

”Prije pet godina sam u jednom druženju s prijateljem saznao kako mogu dobiti novac za ”ručni posao” u Shibuyi. Rekli su mi da ću imati pokriveno lice, nasamarili su me na više načina, ali ja sam se baš jako želio baviti MMA-om”, napisao je Horie pa dodao:

“Za to su mi platili 20 tisuća jena (1100 kuna). Taj novac za manje od jednog sata, meni je to bilo puno. Mogao sam se baviti MMA-om jer to je više nego što bih zaradio u osam sati na svom poslu.”

Horie tvrdi da nije homoseksualac te da je njegov jedini motiv bio novac.

”Teško mi je, ali dok sam živ, radit ću sve da ostvarim svoje snove. I da, volim žene. To sam radio zbog novca i MMA”, istaknuo je Horie koji se nada novom pozivu iz UFC-a.

Previous articleVozač Autotroleja upozorava na nemar u sastavljanju voznih redova
Next articleBolt na Silvestrovo zaustavlja mogućnost korištenja električnih romobila

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here