Home Sport Bjelica dobio otkaz u Osijeku!

Bjelica dobio otkaz u Osijeku!

229
0

Nenad Bjelica i Osijek prekinuli su suradnju nakon niza loših rezultata na početku nove sezone. Vijest dolazi kao iznenađenje nakon što je Osijek jučer pobijedio Hajduk s 2:1 u Gradskom vrtu. Bila je to druga pobjeda Osijeka ove sezone. Momčad Nenada Bjelice popela se s posljednjeg, desetog mjesta na peto mjesto prvenstvene ljestvice, ali očito taj rezultat Bjelici nije pomogao da zadrži mjesto trenera.

“Predsjednik Uprave Nogometnog kluba Osijek gospodin Ferenc Sakalj razriješio je gospodina Nenada Bjelicu dužnosti sportskog direktora i trenera Kluba. Nogometni klub Osijek idućih će dana donijeti odluku o imenovanju novog trenera o čemu će pravovremeno obavijestiti javnost. Nogometni klub Osijek zahvaljuje gospodinu Nenadu Bjelici na suradnji kroz protekle dvije godine”, stoji u priopćenju Osijeka.

Podsjetimo, prije točno dva tjedna upravo je Sakalj izdao priopćenje u kojem je dao podršku Bjelici i rekao da do daljnjeg ostaje trener Osijeka, bez obzira na niz rezultata koji je imao u HNL-u i ispadanje iz Europe od kazahstanskog Kizilžara.

“Nastavno na navedeno, Nenad Bjelica kao ključna osoba sportskog segmenta ima maksimalnu podršku Uprave NK Osijek da nastavi voditi ovaj projekt putem kojeg smo zacrtali i na kojem ćemo, čvrsto u to vjerujem, imati još mnoge uspješne trenutke. Na kraju želim naglasiti da prekid suradnje niti u jednom trenutku nije bio tema naših razgovora”, objavio je tada, između ostalog, Osijek.

Previous article74-godišnjak zbog prebrze vožnje sletio u kanal oborinskih voda
Next articleUkrajina započela protuofenzivu, probijena prva linija ruske obrane!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here