Home Mozaik Blagdanska čarolija na Gradini samo što nije počela!

Blagdanska čarolija na Gradini samo što nije počela!

925
0

Prosinac već kucana vrata, a to nas posebno raduje jer nasove nedjelje, 01. prosinca očekuje otvaranje trećeg izdanja Adventa na Gradini! Iz godine u godinusadržaj je sve bogatiji, a zaljubitelje zimske čarolije sprema se čak 28 prigodnih programa. Najmlađi će se svake srijede te subotom i nedjeljom moći družiti i fotografirati s Djedom Mrazomte mu prišapnuti svoju božićnu želju. Oni nešto stariji grijat će se veselim ritmovima uz DJ-a i glazbene programe, a zabavu će savršeno nadopuniti i raznolika gastro ponuda.
17 kilometara duge lampice već su na svom mjestu, a svečanim paljenjem u 18.00 sati obilježit će se otvaranje Adventa na Gradini. Program za sve posjetitelje počinje u 17.00 sati, a svi koji budu odbrojavali sekunde do paljenja uživat će u izvedbama Vivien Galletta i Voljena Grbca. U Nugentovom parku nastupaju Dellboysi; na različitim lokacijama Gradine posjetitelje će zabavljati Vokalni studio Rijeka, dok će senajmlađi moći družiti s Djedom Mrazom i njegovim vilenjacima. U najčarobniji Advent na vrhu grada ove će se godine po prvi puta zakoračiti kroz 6 metara visok slavoluk na ulazu u Gradinu, u potpunosti ogrnut plaštom lampica. Riječani i Riječanke, ali i brojni posjetitelji iz cijele regije moći će na Trsat stići Adventskim TuRističkim autobusom koji će od 1. prosinca spajati centar Opatije, centar Rijeke i Trsatsku gradinu.
Vjerujemo da će jedinstvene dekoracije i sjaj lampica koji se broji u kilometrima i ove godine ostavljati bez daha te nadolazeće blagdanske trenutke učiniti još posebnijima!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here