Home Vijesti U prometnoj nesreći na A6 teško ozlijeđen vozač Citroena

U prometnoj nesreći na A6 teško ozlijeđen vozač Citroena

799
0

Jučer se na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo 14 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teško ozlijeđena. Riječ je o 40-godišnjem vozaču osobnog vozila marke Citroen, riječkih registracijskih oznaka, koji je na auto cesti A6 u tunelu Javorova Kosa izazvao prometnu nesreću.

Krećući se u smjeru Zagreba nije prilagodio brzinu vožnje uvjetima na kolniku te je prešao u desnu traku prometnice i udario u priključno vozilo marke Smitz, teretnog vozila, zagrebačkih registracijskih oznaka. Priključno vozilo se kretalo u istom smjeru, a u skupu vučnog vozila marke Iveco, kojim je upravljao 25 –godišnji hrvatski državljanin. Zbog zadobivenih ozljeda, vozač Citroena prevezen je u KBC Rijeka gdje su mu utvrđene teže ozljede.

Tijekom provedbe očevida dionica autoceste A6 u smjeru Zagreba, od čvora Ravna Gora do čvora Vrbovsko, bila je zatvorena za sav promet od 12.10 do 14 sati, kada je promet pušten preticajnom trakom i u potpunosti normaliziran u 15 sati. Sva vozila su u tom vremenu preusmjerena na državnu cestu D3 Rijeka –Zagreb.

Previous articleU bivšu Zaru na Korzu stiže – Müller
Next articleBlagdanska čarolija na Gradini samo što nije počela!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here