Home Najnovije Boban: Brazil je jači, ali ima problem

Boban: Brazil je jači, ali ima problem

93
0

Hrvatska će u petak s početkom u 16 sati zaigrati u utakmici četvrtfinala Svjetskog prvenstva. Suparnik će joj biti Brazil, a jedan od njenih navijača na tribinama stadiona Education City u Al Rayyanu bit će legendarni kapetan brončane hrvatske reprezentacije Zvonimir Boban.

“Idem na utakmicu. Najveća želja je da prođemo dalje iako je naš model već pobijeđen. Povijesno veliki rezultat, možda ga nismo ni svjesni. Nama je skoro normalno postalo ići tako daleko na svjetskim prvenstvima, ali ovo zaokružuje ona dva velika SP-a 1998. i 2018.”, rekao je Boban za N1, a na pitanje hoće li Hrvatska i protiv Brazila pobjedu tražiti kroz penale, izjavio je:

“Teško da ćemo to elegantnije riješiti. Brazil je objektivno jača momčad, jako su brzi, imaju iznimnu kvalitetu. Imaju problem u sredini, koji možemo otkriti, malo su lagani, premalo je defenzivnih igrača na sredini i mi trebamo tamo tražiti našu šansu.”

Previous articleKacusha dijeli navijačke kompilacije i iznenađenja!
Next articleRumunji i Bugari bijesni na Austriju zbog neulaska u Schengen, dio javnosti poziva na bojkot austrijskih proizvoda

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here