Home Biznis Bonavia prodana za preko 8 milijuna eura

Bonavia prodana za preko 8 milijuna eura

983
0

Riječki hotel Bonavia prodan je tvrtki Bonavia Rijeka d.o.o. za više od 8 milijuna eura. Transakcija bi trebala biti završena u studenome ove godine. Bonavia Rijeka d.o.o. će preuzeti i ugovore o radu svih zaposlenika Hotela Bonavia, osiguravajući jednostavnu tranziciju za zaposlenike i goste.

Plava laguna, porečka tvrtka koja posluje više od 65 godina u turističkoj industriji, upravlja opsežnim portfeljem turističkih objekata, uključujući hotele, resortove i kampove, koji zajedno svakodnevno ugoste više od 44.000 gostiju u otprilike 17.000 smještajnih jedinica raspoređenih u 20 hotela, 10 apartmanskih resortova i 9 kampova.

Grupa investitora, uključujući Bonavia Rijeka d.o.o., preuzela je i Jadran hotele d.o.o. Rijeka i planira transformaciju portfelja, a time i repozicioniranje Rijeke. Smatraju da je akvizicija Bonavije prirodni nastavak rasta i razvoja.

Kristian Šustar, izvršni direktor i član Uprave Jadran hotela d.o.o. Rijeka, koji će također voditi poslovanje Bonavije, izjavio je da je cilj nastaviti bogato nasljeđe svih hotela u portfelju i dati im novu dimenziju koja će staviti Rijeku u fokus u budućnosti.

Previous articleŠiri se govor Josipa Broza o tome kako nije htio dati Bosnu ni Hrvatima ni Srbima. ‘E nećete je imati…‘
Next articlePriprema se pretplata na Facebook i Instagram? Evo što biste dobili ako platite 10 eura

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here