Home Mozaik Borna Čorić ljubi 13 godina stariju srpsku pjevačicu

Borna Čorić ljubi 13 godina stariju srpsku pjevačicu

72
0

Srpski Kurir piše da hrvatski tenisač Borna Ćorić već neko vrijeme navodno ljubi stariju srpsku pjevačicu Katarinu Ostojić Kaju, prenosi net.hr

Susret sa srpskom pjevačicom
Pjevačica i tenisač su se navodno upoznali prije nekoliko mjeseci preko zajedničkog prijatelja i vrlo brzo između njih pojavile su se iskrice prema tvrdnjama Kurira, kojem je izvor rekao da u početku Kaja nije htjela prihvatiti Ćorićevo udvaranje jer je mlađi od nje i to čak 13 godina, ali je brzo popustila te da su službeno počeli izlaziti prije nekoliko tjedana i da se viđaju ponekad u Zagrebu i Beogradu.

Srpski mediji navode i da su posljednji put zajedno viđeni u jednom restoranu gdje je te noći pjevao Ljuba Aličić. Kurir je dobio dojavu da će tog dana Borna avionom sletjeti u Beograd i da je plan najprije otići do stana gdje Kaja živi, a potom zajedno otići u izlazak, ali su odlučili prije odlaska u grad odraditi trening pa je Kaja novog dečka prvo odvela u fitness-studio u kojem radi njezin bliski prijatelj Nikola Anđelić. Nikola se taj dan pohvalio na svom Instagramu da je kod njega svratio poznati tenisač.

Borna voli starije žene?
Par je navodno kasnije u restoranu izmjenjivao nježne dodire i šaputanja, a po fotografijama koje je podijelio Kurir vidljivo je da među njima postoji nešto više. Pjevačici Borna nije prvi mlađi partner, a nije ni prvi Hrvat s kojim je imala romansu.

Prije nekoliko mjeseci se šuškalo da će Kaja stati pred oltar s nogometašem Mateom Pavlovićem, s kojim je bila tri godine. Trebao joj je to biti četvrti brak, ali ipak nisu stali pred oltar. Pjevačica se za prvog supruga Nikolu Dragojlovića udala s 19 godina i s njim dobila kćer Nikolinu te se 2009. vjenčala s košarkašem Urošem Duvnjakom, s kojim se razvela već krajem 2010. godine. Treći suprug bio joj je DJ Junior Jack, od kojeg se razvela nakon pet godina braka i to navodno zbog našeg nogometaša.

Borna također voli starije žene. Na početku svoje karijere ljubio je voditeljicu i novinarku Valentinu Miletić, ali je njihova ljubav pukla.

Previous articleJakirović: U drugom poluvremenu smo proigrali kako želim!
Next articleBrazilski nogometaš još nije prebolio poraz od Hrvatske: ovo je gore od smrtnog slučaja u obitelji

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here