Home Mozaik Bosanac u Švicarskoj uzeo dva džointa pa nožem izbo suprugu: Oslobođen jer...

Bosanac u Švicarskoj uzeo dva džointa pa nožem izbo suprugu: Oslobođen jer se ne sjeća napada

100
0

Supruga je uspjela pobjeći, ispred stana je došao prolaznik i pokušao joj pomoći, a napadač ju je i ranio nožem

Državljanin BiH (38) oslobođen je optužbi nakon što je napao suprugu i još jednog slučajnog prolaznika, jer je bio pod utjecajem kanabisa, zbog čega se ničega ne sjeća. Sud je odredio da se mora podvrgnuti izvanbolničkom liječenju od ovisnosti.

Naime, sve se dogodilo u švicarskom okrugu Wasseramt, u veljači 2021. godine, kada se državljanin BiH vratio s posla. Kako prenose mediji, sa suprugom je proveo mirnu večer, a onda je uzeo dva jointa. Nakon toga je, prema vlastitom priznanju, izgubio kontrolu nad sobom te se gotovo i ne sjeća što se te večeri zapravo dogodilo.

Mediji javljaju da je iznenada zgrabio kuhinjski nož i izbo suprugu, no ona je uspjela pobjeći iz stana. Prolaznica je došla pred stan i pokušala joj pomoći, a napadač ju je i ranio nožem.

Njegov odvjetnik na suđenju je rekao da nakon dva jointa jednostavno više nije bio pri sebi, niti je postupio s predumišljajem, niti je postojao motiv za napad.

Navodno su živjeli u dobrom braku i zajedno vodili posao. Tijekom suđenja vještak je iznio mišljenje da uporaba kanabisa može izazvati tako naglu promjenu ponašanja.

Osim što mu je određena mjera liječenja, u zaključku sudske odluke stoji da nije bilo moguće utvrditi namjeru ubojstva žene.

Previous articleJe li ovo promašaj sezone? Pogledajte što nije zabio Slovak protiv BiH
Next articleSlavni DJ istrčao maraton u rekordnom vremenu: uzeo sam LSD što bi svaka normalna osoba napravila

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here