Home Biznis Boutique Hotel Alhambra ugošćuje chefa s dvije Michelinove zvjezdice

Boutique Hotel Alhambra ugošćuje chefa s dvije Michelinove zvjezdice

244
0

Slikovita uvala Čikat ovoga proljeća podiže doživljaj luksuza i hedonizma na višu razinu te se potpuno jedinstvenim konceptom gastronomskog i wellness doživljaja svrstava uz bok vodećim svjetskim luksuznim hotelima.Raskošni Boutique Hotel Alhambra, uvršten u Top 10 najboljih hotela Europe,te dio luksuzne kolekcije prestižnog brenda Lošinj Hotels & Villas, predstavit će gostujućega chefa Christiana Kuchlera, nagrađenoga dvjema Michelinovim zvjezdicama isa čak 18 Gault&Millau kulinarskih kapica. Osim toga, ovaj lošinjski brend predstavit će i ekskluzivni novikoncept s potpisom vodeće međunarodne konzultantice za spa i wellnessMelisse Mettler.
Mladi švicarski chef poznat je po kreiranju ukusnih delicija s primjesom tradicije kojima je zadivio i ocjenjivače zaslužne za visoko pozicioniranje njegovoga švicarskoga restorana Taverne zum Schäfli u najcjenjenijem vodiču najboljih restorana svijeta. Tijekom svoje karijere chef Kuchler radio je u restoranima diljem Europe, a jedno od najimpresivnijih razdoblja proživio je kada je radio u pariškom restoranu Plaza Athénée s tri Michelinove zvjezdice. U okviru glamuroznog programa Spring Rendezvous, maestralne kreacije chefa oduševit će svako gurmansko nepce. Sve u gastronomskom doživljaju uobličenom u ekskluzivnu gala večeru pod zvijezdamana terasi a la carte restorana Alfred Keller te Mystery Dinner na tajnoj lokaciji.
Za cjelovitost luksuznog iskustva tijekom svibanjskog boravka na otoku Lošinju,SPA i wellness direktorica za brend Lošinj Hotels & Villas tevodeća međunarodna konzultantica za luksuznu spa i wellness ponuduMelissa Mettler osmislila je potpuno novi, inovativni koncept u jedinstvenoj zoni Cube Spa Alhambra, koji se temelji na prirodnom nasljeđu i ljekovitosti otoka. Ljekovite terapije i spa tretmani inspirirani biljnimsvijetom otoka vitalnosti u zadivljujućem okruženju lošinjskih borova, ekskluzivna ceremonija čaja uz uživanje u bogatstvu lokalnoga bilja te jedinstvenamasaža koju educirani terapeuti izvode s povezom na očima uz taktove svjetski poznate Bečke filharmonije, samo su neki od neponovljivih doživljaja lošinjskog programa.
U profinjenom Boutique Hotelu Alhambra, članu prestižnog lanca Small Luxury of The World i Virtuoso, gosticijene upravo opušten pristup i personaliziranu uslugu u kojoj je sve podređeno ugodi i udobnosti te kreiranju vrhunskihdoživljaja.Ovaj komadić rajanalazi se u najzaštićenijem dijelu čarobne lošinjske uvale Čikat, gdje gosti utonu u čari zadivljujuće prirode i luksuznog okruženja. Upravo je u takvom ambijentu brend Lošinj Hotels &Villas pripremio Spring Rendezvous program u kojemu će oni najistančanijeg ukusa imati priliku uživati u ljepotama i blagodatima najljepšega godišnjega doba u vrhunskim hotelima na Lošinju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here