Home Sport Braća Sharbini: Bilo bi lijepo odigrati još koju sezonu na Kantridi

Braća Sharbini: Bilo bi lijepo odigrati još koju sezonu na Kantridi

1305
3

Bilo bi lijepo kada bismo i Anas i ja zajedno odigrali još koju sezonu u Rijeci. Ima vremena, mladi smo, puno se igrača iz Rijeke vraćalo u klub, neki od njih iz Dinama i Hajduka, pa zašto ne bismo i mi. Tu živimo cijeli život, prirodno je da se jednoga dana vratimo – kažu braća Sharbini u razgovoru za Novi list.
– Glupo mi je sada govoriti o onome što je bilo. Svi znamo koji su problemi Rijeke bili prošloga ljeta, da u klubu nije bilo novaca. Shvaćam i navijače kojima je teško palo što su dva najbolja igrača Rijeke otišla i to u redove u jednog od dva najveća rivala. Ali otkako smo u Rijeci, nismo imali neugodnosti. Mnogi prilaze, neki govore da smo spasitelji kluba – kaže Ahmad koji je već potisnuo sjećanje na neugodne događaje i fizički napad na sebe neposredno nakon odlaska u Split.
– Bio sam ljut kada se to dogodilo, pogotovo što je bio u pitanju udarac s leđa, ali nakon prospavane noći sam se smirio. Nazvalo me nekoliko ljudi iz Armade, nitko nije opravdao taj čin. Ne, nisam želio sudski goniti počinitelja…

3 COMMENTS

  1. Polako pripremaju teren za ponovni povratak, loše vam je u Splitu malo vas previše zajebavaju dole, e neka vam je, još će te vi gorke suze liti za Rijekom. Bolje bi im bilo da ostvare neku inozemnu karijeru pa da nam se vrate nebi imao niš protiv, ali prvo nek nam se ispričaju za “duševne boli” .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here