Home Sport Brazilci žele Dalića za izbornika!

Brazilci žele Dalića za izbornika!

138
0

Zlatko Dalić tijekom svojeg petogodišnjeg mandata na klupi hrvatske nogometne reprezentacije samo je jednom ozbiljno razmišljao o odlasku, i uoči utakmice protiv Škotske na Euru. Da je nije pobijedio, povukao bi se s mjesta izbornika. Ipak, ostao je uz Vatrene.

Osvojenim srebrom i broncom na Svjetskim prvenstvima nametnuo se na mapu najtraženijih nogometnih izbornika. A za njega su se sada uhvatili – Brazilci, peterostruki svjetski prvaci! Naime, oni su pokrenuli ozbiljnu akciju gdje bi na glavu reprezentacije doveli upravo Zlatka Dalića, sugeriraju izvori iz menadžerskih krugova za Večernji list.

Ipak, zna se izbornikov stav jer je već najavio kako u ovoj godini želi osvojiti još jedan trofej, i to u Ligi nacija. Adut na kojeg igraju Brazilci je činjenica da bi Daliću mogli ponuditi mogućnost da postane jedan od rijetkih izbornika sa svjetskim naslovom. Brazilci smatraju da novac nije bitan u pregovorima s Dalićem.

Previous articlePrvašić nakon svađe u školi pištoljem upucao – učiteljicu
Next articleObitelj ugledala jezivo stvorenje ispod jelke: Nešto se micalo, nisu ni slutili da može biti smrtonosno (FOTO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here