Home Biznis Britanski The Times: Hrvatska je treća najbolja destinacija na svijetu

Britanski The Times: Hrvatska je treća najbolja destinacija na svijetu

1467
0

Hrvatska je proglašena kao jedna od tri najbolje svjetske destinacije prema prestižnoj nagradi Best Country 2020, koju su dodijelili popularne britanske novine The Times & The Sunday Times i The Sun.

Finalisti u nagradama bili su Kanada, Hrvatska, Island, SAD, Tajland, Australija, Šri Lanka, Italija, Japan, Portugal, Francuska, Turska, Barbados, Novi Zeland, Grčka, Španjolska i Velika Britanija. Italija je proglašena prvom, Novi Zeland drugom, a Hrvatska trećom.

“Hrvatska sa svojom fantastičnom turističkom ponudom i neumornom promocijom neupitno zaslužuje titulu jedne od najboljih zemalja i izuzetno nam je drago što je britanska javnost prepoznala našu kvalitetu. Odavno znamo da je Hrvatska popularna tema svakog razgovora o putovanjima, a posjet hrvatskim destinacijama ono je čime se Britanci vole hvaliti u toj mjeri da čak ni odlazak u izolaciju nije pokolebao neka putovanja i uživanja u našem mediteranskom bogatstvu. Ovaj uspjeh ojačao je poziciju Hrvatske u Velikoj Britaniji kao destinacije prekrasnog krajolika i raznolike, visokokvalitetne turističke ponude, a svoj ćemo ugled na tržištu i dalje održavati daljnjim promotivnim aktivnostima “, rekao je predstavnica HTZ-a u Velikoj Britaniji Darija Reić dodajući da je Hrvatska predstavljena pod sloganom „full of whim, vigour and sunshine”.

Times & The Sunday Times jedna je od najutjecajnijih novina u Velikoj Britaniji, dosegnuvši ove godine rekordnih 16 milijuna čitatelja putem tiskanih i internetskih izdanja. (Htz.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here