Home Sport Brozović na sudu negirao aferu s Wandom Narom: Imao sam probleme sa...

Brozović na sudu negirao aferu s Wandom Narom: Imao sam probleme sa suprugom

234
0

Marcelo Brozović danas je svjedočio u sklopu suđenja novinaru Fabriziju Coroni. Podsjetimo, on je 2019. godine objavio da Wanda Nara vara Maura Icardija s hrvatskim nogometašem i članom Intera. Icardi je pola godine kasnije napustio milanski klub i otišao u PSG, a Wanda je tužila Coronu.

“Sve je laž. Nikada nisam bio u vezi s gospođom Wandom. Nisam imao čak ni njezin broj”, rekao je Brozović na suđenju, prenose talijanski mediji. Jedan od najboljih igrača Intera odgovarao je na pitanja tužitelja, svojeg odvjetnika Danila Bongiorna te Coronina branitelja Ivana Chiese.

Osim što je negirao bilo kakvu povezanost s Wandom Narom, dodao je kako nikada nije imao problem s Icardijem niti su raspravljali ili se potukli. “Cijeli svijet je znao za tu vijest. Imao sam problema sa suprugom i obitelji”, izjavio je Brozović i naglasio da ga nitko nije kontaktirao prije objavljivanja teksta.

Novinar Corona rekao je kako je “priča o ljubavnoj vezi Brozovića i Wande bila poznata u nogometnim krugovima” i dodao “kako su to svi znali”. Talijanski mediji navode kako je Corona prilikom ustajanja s optuženičke klupe prišao Brozoviću te mu se ispričao rekavši: “Žao mi je.”

Wanda je također prije mjesec dana negirala ovu priču. “Nikad nisam bila u vezi s Brozovićem. Nikome nije jasno odakle ta lažna priča. Nisam nikad imala broj telefona Marcela Brozovića, nismo se ni družili. Ova nam je priča stvorila brojne probleme. Djecu su mi maltretirali u školi, stvoreni su problemi i mom suprugu i meni, koja sam mu agentica. Ništa u toj priči nije bilo istinito.”

Previous articleTomić: Podsjećam vas, jedini smo ove godine dva puta pobijedili Hajduka!
Next articleTorcida poručila policiji: Agresivne, nepismene glave, pucaju u živote mlade

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here