Home Sport Calciomercato: Dva talijanska kluba žele Livaju

Calciomercato: Dva talijanska kluba žele Livaju

125
0

Marko LivajaA već dvije godine igra fantastično u SuperSport HNL-u te je sve to okrunio i dobrim nastupom na Svjetskom prvenstvu u Kataru, gdje je ostvario učinak od po jednog pogotka i asistencije. Tako je na sebe privukao oči cijelog nogometnog svijeta, a posebice Talijana.

Calciomercato javlja da su dva talijanska prvoligaša zainteresirana za dovođenje 29-godišnjeg Livaje. Radi se o Veroni i Torinu, koji vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić. I jedan i drugi klub u potrazi su za napadačem, no detaljnijih informacija oko njihovog interesa za Livaju zasad nema.

Talijani priželjkuju Livajin povratak nakon sedam godina
Hajduk bi se teško odlučio na prodaju čovjeka koji je postao i više od najboljeg igrača kluba. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na osam milijuna eura, no taj bi iznos vjerojatno morao biti nadmašen da u Splitu razmisle o prodaji.

Podsjetimo, Livaja je seniorsku karijeru započeo u milanskom Interu, a u Italiji je još igrao za Cesenu, Atalantu i Empoli, iz kojeg je otišao 2016. godine. Ukupno je na apeninskom poluotoku proveo gotovo šest godina.

Previous articleTražimo vašu pomoć: Ukrajinska izbjeglica iz Hersona traži posao u Rijeci
Next articleMuškarac umro od gripe, još se stignete cijepiti!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here