Home Vijesti Cappelli: S Marišćine krećemo u rješavanje problema PGŽ

Cappelli: S Marišćine krećemo u rješavanje problema PGŽ

601
0

Gari Cappelli danas je predstavio kandidaturu za župana Primorsko – goranske županije na Marišćini. Najavio ga je ministar prometa i potpredsjednik HDZ-a, Oleg Butković, s porukom svim građanima na području županije da će se ozbiljno uhvatiti u koštac s problemom kojeg aktualni župan ne zna ni danas riješiti.
Nalazimo se na ŽCGO Marišćini kako bi ukazali na gorući problem za stanovnike ovog kraja, kojima je potreban novi impuls, nova snaga i novi zaokret. Krenimo zajedno rješavati probleme, istaknuo je Butković.
U utrku krećem s Marišćine, gorućeg i vrlo ozbiljnog problema našeg kraja s jasnom porukom da preuzimamo odgovornost i nudimo rješenja koja ćemo predstaviti našim sugrađanima, počeo je svoje obraćanje Gari Cappelli.
Osvrnuo se na inertnost aktualnog župana Zlatka Komadine, istaknuvši da konstantnim prebacivanjem odgovornosti i utrošenih 300 milijuna kuna problem i dalje postoji.
Nakon 20 godina, Marišćina i dalje smrdi, a građanima je potrebna nova snaga, a ne loš menadžer poput Komadine. Župana pozivam na sučeljavanje upravo ovdje. Marišćina smrdi i nije apoteka kako je promovira župan Komadina, a građani Viškova i okolice su nezadovoljni jer je problem i dalje prisutan. Dosta je prebacivanja odgovornosti. Županiju treba znati voditi, sredstva postoje i treba ih pametno uložiti u aktualne probleme. Pa tako ćemo i ovaj
smrad s Marišćine riješiti. Mislim da je dovoljno bilo obećanja dva desetljeća i da je vrijeme da adresiramo goruća pitanja, zaključio je Cappelli.

Previous articleRijeka prekinula domaći niz bez prvenstvene pobjede!
Next articleGoran Tomić: Zadovoljan sam bodovima, ali možemo i moramo puno bolje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here