Home Biznis CERP prihvatio ponudu Uljanika za kupnju MID-a

CERP prihvatio ponudu Uljanika za kupnju MID-a

1215
0

Upravno vijeće Centra za restrukturiranje i prodaju na današnjoj sjednici prihvatilo je ponudu pulskog Uljanika za kupnju dionica riječke tvornice 3. maj Motori i dizalice.

Odlučeno je da će CERP radnicima tvornice isplatiti dvije zaostale plaće. CERP će pozvati izabranog ponuditelja, odnosno Uljanik na sklapanje Ugovora o prodaji i prijenosu dionica 3. maj MID u što kraćem roku, a najkasnije, kako ističu, u roku od 60 dana.

Povjerenica sindikata u MID-u Bosiljka Zlojutro potvrdila je da je sindikat dobio, za sada neslužbeno, informaciju da je CERP prihvatio ponudu Uljanika za kupnju MID-a te da bi radnicima uskoro trebale biti isplaćene dvije od četiri neisplaćene plaće. Ponudu Uljanika za MID Upravno vijeće CERP-a je prihvatilo nakon provedenog javnog postupka prodaje dionica MID-a za jednu kunu, ali uz uvjet ispunjenja obveznog uvjeta preuzimanja svih preostalih neispunjenih obveza iz Ugovora o prijenosu dionica sklopljenog 2013. između Brodograđevne industrije 3. maj iz Rijeke i Republike Hrvatske.(radio rijeka)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here