Home Vijesti Četvrti trak autoceste od Križišća do Šmrike u prometu od petka

Četvrti trak autoceste od Križišća do Šmrike u prometu od petka

170
0

Ov9culqSljedećega vikenda u prometu bi trebao biti dio riječke zaobilaznice od Križišća do Šmrike. Radovi kasne, ali napokon se privode kraju – slijedi asfaltiranje tijekom kojeg će, od ponedjeljka do četvrtka, za sav promet biti zatvoren dio od čvora Hreljin do rotora prema Krčkom mostu, javlja Radio Rijeka.

Miniranje pokosa, uklanjanje nadvožnjaka, prekop plinske instalacije preko ceste i onda izgradnja devetstotinjak metara četvrte prometne trake – sve to radilo se na dijelu ceste A7 od čvora Križišće prema čvoru Šmrika. Do ponedjeljka 27. lipnja u 7 sati ujutro još ćete moći i kroz zonu gradilišta, a onda se cesta zatvara za sav promet zbog završnih radova.

Unatoč teško podnošljivoj vrućini, radnici će do četvrtka asfaltirati novi dio prometnice na kojoj se četvrti prometni trak gradi od 1. travnja ove godine. Investitor radova koji koštaju nešto više od sedam milijuna kuna su Hrvatske ceste, a izvođač je Viadukt. Za prvi udarni turistički vikend ovoga ljeta, sve bi trebalo biti spremno već u petak.

Previous articleKranjska Gora: Rijeka – Gorica 0:0
Next articlePRESSING: Severina više ne puši priču

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here