Home Mozaik PRESSING: Severina više ne puši priču

PRESSING: Severina više ne puši priču

3108
0
Piše: Giancarlo KRAVAR

Piše: Giancarlo KRAVAR
Piše: Giancarlo KRAVAR
Lady GaGa. Lady GaGa i Kim Kardashian je kopiraju! Riječ je o srpskoj pjevačici Jeleni Karleuši. Izgleda da je nešto slično pokušala i Severina. I medijski dobila po repu. Ne samo u Srbiji, već i u Hrvatskoj.
Karleuša: Severina je jadnica i kradljivica – naslov je teksta na zadnjoj stranici najčitanijih dnevnih novina u Hrvatskoj, 24 sata. Uz fotku Severine ide i tekst u kojemu Karleuša kaže da bi nju bilo sram da preuzme od druge pjevačice što ona priprema mjesecima. Moglo bi se razumijeti ogorčenje Karleuše zbog kopiranja i krađe ideje, ali ono što slijedi je pravi “fajt”.
“Svakako, što očekivati od žene koja onako loše puši”, 24 sata prenose zajedljiv komentar Jelene Karleuše. Kao da je Jelena i u tome bolja, što li?
Karleuša je mislila na poznati video s jahte biznismena Milana Lucića iz 2004. godine u kojemu je i scena oralnog seksa. Taj je video dosad vidjelo više od 22 milijuna individualnih posjetitelja, što više nego što je Jugoslavija nekad imala stanovnika. Svi, gotovo svi su vidjeli Severinu na djelu.
Riječki je Novi list bio objavio (glavni urednik Goran Kukić) fotografije početka videa na kojima se lijepo vidi da Severina poziva Lucića na seks. Tužba. Uslijedila je tužba protiv Novog lista, kao i tužba protiv portala Index.hr.
Severina je u međuvremenu povukla tužbu protiv Novog lista. Zahvaljujući Vinku Peršiću je i posjetila redakciju, na poziv tadašnjeg glavnog urednika Branka Mijića koji joj je napisao uvodnik u kojemu su i riječi: “Seve, sve ti je oprošteno! I Severina je došla u Novi list.
Biti javna osoba danas, a pogotovo ako se ima dva pornića, nije nimalo lako. Trpi i sama Severina, njezin sin Aleksandar, a nije lako ni njezinom mužu Igoru Kojiću, pa ni srpskom kralju bakra Popoviću, s kojim ima sina. On je Severinu tužio hrvatskom Saboru i predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović. Ne, ne brinite. Nije zbog toga raspušten Sabor.
Severina je ipak iznad svega toga. U emisiji Sve u šest RTL televizije, gledao sam taj prilog, Sevke je ispričala onaj dobro poznati vic o sebi:
Dođem ja kod popa na ispovjed i kažem: Oče, zgriješila sam. A na to će pop: Znam, gledao sam!”, rekla je Seve, koja je svojeg sina krstila u Rijeci.
Severina je, a što joj je preostalo drugo, našalila se na svoj račun. Samo tako se može biti iznad nemilosrdnih medija, koji poznate osobe razapinju gdje stignu. Severina nema privatni život. I s tim se mora pomiriti. Najvažnije je da njezin sin Aleksandar odraste u dobrog i sposobnog mladog čovjeka. Sve drugo je pitanje karijere i medija.
Severina više ne puši priču.

Previous articleČetvrti trak autoceste od Križišća do Šmrike u prometu od petka
Next articleU ponedjeljak počinju radovi na cesti Diračje – Krnjevo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here