Home Mozaik Charles rekao Harryju da ne dovodi Meghan u Balmoral?!

Charles rekao Harryju da ne dovodi Meghan u Balmoral?!

198
0

Kralj Charles III navodno je rekao princu Harryju da ne dovodi suprugu Meghan Markle u dvorac Balmoral dok su on i ostali članovi kraljevske obitelji požurili vidjeti umiruću kraljicu, objavljeno je sinoć.

Usred osobne obiteljske tragedije u četvrtak, kada je kraljica umrla u 96. godini života, odigrala se prava mala drama, kako piše Daily Mail, u koju su upleteni vojvoda i vojvotkinja od Sussexa.

Bila je slučajnost da su Harry i Meghan bili u zemlji kada je prinčeva baka preminula.

Britanski mediji podsjećaju da je princ Harry oduvijek bio iznimno privržen svojoj baki s kojom je uvijek bio u izvrsnom odnosu.

Sve je pošlo po zlu kada su Harry i Meghan najavili da će oboje otputovati u dvorac Balmoral, gdje je kraljica provela svoje posljednje trenutke.

Prema The Sunu, princ Harry bio je u Frogmoreu kada ga je otac nazvao i rekao mu da ne dovodi Meghan.

“Charles je rekao Harryju da nije u redu ili prikladno da Meghan bude u Balmoralu u tako tužno vrijeme”, rekao je izvor za list.

– Rečeno mu je da Kate ne ide i da bi broj ljudi stvarno trebao biti ograničen na užu obitelj. Charles je vrlo, vrlo jasno dao do znanja da Meghan neće biti dobrodošla, dodao je izvor.

U međuvremenu je britanski Telegraph izvijestio da Harry isprva nije bio pozvan kada su stariji članovi kraljevske obitelji stigli u Balmoral, poput njegovog brata princa Williama, zbog ustavnih razloga.

Kraljevski insajder također je rekao da je “prilično teško provoditi previše vremena s nekim za koga znate da će objaviti knjigu u kojoj piše o vama.”

Previous articleU Dinamu je sjedio na klupi, a sad će igrati za Brazil na Svjetskom prvenstvu
Next articleSilovali su me i tukli, htjela sam se ubiti: Jeziva ispovijest Cathy Price, bivše starlete i djevojke brojnih nogometaša

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here