Home Mozaik Silovali su me i tukli, htjela sam se ubiti: Jeziva ispovijest Cathy...

Silovali su me i tukli, htjela sam se ubiti: Jeziva ispovijest Cathy Price, bivše starlete i djevojke brojnih nogometaša

124
0

Prije dva desetljeća Cathy Price slovila je za jednu od najpoželjnijih djevojaka u Velikoj Britaniji. Kao atraktivna mlada žena uplovila je u svijet sporta, prvo Formule 1, a zatim i nogometa.

Podvrgnula se brojnim kirurškim zahvatima, grudi je povećala bezbroj puta, navodno čak 13 puta, radila na zadnjici, napravila mnoge estetske korekcije na tijelu. Poznata je po svojim vezama s brojnim prvoligaškim nogometašima. Bila je zaljubljena u Teddyja Sheringhama, Jona Arnea Risea, Delea Allija, Shanea Duffyja, a sina je dobila iz veze s Dwightom Yorkom.

Bivša TV zvijezda i bivši model Katie Price šokirala je javnost priznanjem da je prije četiri godine bila žrtva pljačke i grupnog silovanja. Svoju bolnu i jezivu ispovijest izrekla je nekoliko dana prije premijere dokumentarnog filma “Trauma i ja”.

Bivša manekenka, poznata po svom užurbanom životu i kozmetičkim zahvatima, nedavno je viđena u posjetu bolnici za mentalno zdravlje The Priory. Tabloidi su odmah počeli nagađati o razlozima terapije, od alkoholizma i ovisnosti o drogama do ovisnosti o plastičnim operacijama, no Price je odlučila zaustaviti glasine i priznala da se liječi od posttraumatskog sindroma.

– Produkcijski tim i ja sjeli smo u dva kombija i krenuli na put od Johannesburga do Swazilanda. Najveću smo pogrešku napravili što nismo dobro procijenili rizik i nismo imali sigurnost. Negdje na pola puta zaskočila nas je banda. Bilo ih je šest. Imali su oružje. Izbacili su nas iz kombija i pokupili opremu koju smo nosili sa sobom. Ukradeni su laptopi, iPadi, gotovina, nakit, sve što ima bilo kakve vrijednosti, pa čak i naše putovnice – rekla je Kathy Price i nastavila:

– Ali tu nije bio kraj. Jedan od njih me zgrabio za ruku i prislonio mi cijev pištolja na glavu, ugurao me u kombi. Pokušala sam se obraniti, žestoko sam ga udarila dok mi je trgao odjeću. Tada me je tako jako udario da sam izgubio svijest. U glavi mi je pucalo. Nisam se mogla pomaknuti. To je trajalo satima, naizmjence su me silovali. Kad god sam se pokušala obraniti ili pobjeći, još su me više tukli. Ne znam koliko je trajalo. Činilo mi se kao vječnost.

Katie kaže da je nakon incidenta i fizičkog oporavka odlučila potisnuti strašna sjećanja. No, negiranje događaja dovelo je do mračnog ponora alkoholizma, narkomanije, depresije…

– Jednog sam dana odlučila da ovo mora prestati. Otišla sam u kliniku, rekla psihijatru što se dogodilo i krenuli smo u proces suočavanja – objasnio je Price.

Kathy Price (44) udavala se nekoliko puta. Bila je u braku s TV voditeljem Peterom Andreom, bivšim MMA borcem i glumcem Alexom Reidom te Kieranom Haylerom. Majka je petero djece, tri sina i dvije kćeri. Bankrotirala je 2019. zbog duga od 3.500.000 funti.

Previous articleCharles rekao Harryju da ne dovodi Meghan u Balmoral?!
Next articleMalo sunca ali i pljuskova, grmljavina i vjetrova!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here