Home Najnovije Ćiro poručio Ćorluki: Sine, pogriješio si!

Ćiro poručio Ćorluki: Sine, pogriješio si!

329
0

Bivši reprezentativac i igrač Dinama, a sada Dalićev pomoćnik Vedran Ćorluka izazvao je puno bure u nogometnoj javnosti intervjuom koji je objavljen u današnjem izdanju Sportskih novosti. U njemu se osvrnuo na brojne teme, pri čemu je otvoreno istaknuo tko od HNL-ovaca u aktualnom kadru reprezentacije ima više njegovih simpatija.

Na pitanje o najboljem igraču Hajduka i najboljem strijelcu HNL-a Marku Livaji rekao je: “Bit ću iskren, ja sam dinamovac i ne mislim da je Livaja najveća zvijezda. Bez obzira što je odličan igrač i reprezentativac, što je donio Hajduku novu dimenziju i kvalitetu. Možda je to u Dalmaciji, ali u Zagrebu sigurno nije. Za mene kao dinamovca zvijezde su Oršić, Livaković.”

Dio publike u njegovoj izjavi ne vidi problem, dok drugi misle kako je, s obzirom na poziciju koju obnaša, izrazito neprofesionalna. Za komentar situacije kontaktirali smo legendarnog trenera i izbornika Ćiru Blaževića, koji je Dalićevom pomoćniku poručio kako je napravio pogrešku:

“O Ćorluki sam čuo sve najbolje i mislim da je perspektivan trener, ali ovo je grozna pogreška. Prvo, on ne treba javno komparirati igrače koji su konkurencija u reprezentaciji, tim više što je rekao glupost. Oršić će trebati još puno pure pojesti dok dođe na Livajin nivo. Livaja je svjetska klasa, a ovaj je za sada samo nacionalna.

Tek je početnik, Dalić mi kaže da je nadaren, ne trebamo ga sada razapinjati, ali ću mu ja javno reći: sine, pogriješio si. Ne samo što ti kao pomoćnik izbornika nemaš pravo da bilo koga simpatiziraš ili jednog reprezentativca dižeš iznad drugog. Ja ću ga ovim putem ispraviti jer mi moje reference to daju za pravo.

Pritom je još rekao glupost, Oršića se ne može uspoređivati s golgeterom kakav je Livaja, to je svjetski igrač. Ćorluka je tek počeo, uči, ubuduće se treba čuvati pogrešaka, treba biti odgovoran član stožera hrvatske nogometne reprezentacije”, rekao nam je Ćiro Blažević.

Previous articleVIDEO: Rusi britanske dobrovoljce osudili na smrt!
Next articleSnimka Bidena ponovno zapalila internet: Pogledajte što mu se dogodilo prije važnog samita (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here