Home Mozaik Čovjek umro nakon tretmana kod kiropraktičara: Vrata zaključana, ne javljaju se na...

Čovjek umro nakon tretmana kod kiropraktičara: Vrata zaključana, ne javljaju se na telefon

548
0

Više javno tužiteljstvo u Beogradu jučer je obaviješteno da je 24. ožujka ove godine u 16.40 sati muškarac M. Đ. medika” u Beogradu. (58). Ovaj pacijent je bio na liječenju kiropraktičara u privatnoj poliklinici za namještanje prvog vratnog kralješka (“atlasa”). Tijekom liječenja ukočio se i više se nije mogao kretati.

Na Institutu mu je dijagnosticiran prijelom 1. vratnog kralješka, zbog čega je ostao nepokretan i odmah je stavljen u umjetnu komu. M. Đ. preminuo je u subotu, 9. srpnja na Institutu za ortopediju, a jučer je o cijelom događaju obaviješteno Više javno tužiteljstvo u Beogradu, nakon čega je naložena obdukcija.

Jučer smo prvi put posjetili polikliniku “Balance medika” u centru Beograda, kada nam je rečeno da će nas “obavijestiti nakon što dobiju više informacija o ovom događaju”, ali još nisu. odgovorio. Danas smo otišli po tražene podatke, ali smo zatekli zaključana vrata.

Na ulazu u zgradu u kojoj se nalazi ambulanta nismo zatekli pacijente. Sreli smo mladića koji je krenuo u posjet prijatelju, piše Blic.

– Nisam čuo za kliniku, ali čitam ove natpise na zgradi. Za ostalo stvarno ne znam ništa – kaže za “Blic” Beograđanin kojeg smo tamo zatekli.

Nešto kasnije sreli smo gospođu koja traži odvjetnika.

– Čuo sam za kliniku, ali nisam bio, iskreno, jučer sam pročitao u medijima i šokiran sam. Ne znam što bih rekla – kaže Z.S.

Pokušali su i telefonom stupiti u kontakt s klinikom, s obzirom na to da su vrata zaključana i nitko ih ne otvara, ali ni oni nisu odgovarali na telefonske pozive.

U Klinici “Balance medika” jučer je Telegrafu rečeno da ih “novinari zovu cijeli dan i da će se o slučaju oglasiti najkasnije sutra”. Trebalo bi biti danas.

– Telefoni nam zvone cijeli dan. Prvo moramo provjeriti o čemu je riječ, a onda ćemo se oglasiti, danas ili sutra – rekli su.

Kako jučer doznaju, liječnici su se tri mjeseca borili da spase nesretnog čovjeka, no on je nažalost preminuo.

Previous articleHrvat objasnio čije je Kosovo, Srbi oduševljeni, snimak zapalio mrežu (VIDEO)
Next articleHDZ-ovka iz PGŽ utvrdila da Hrvatska ima 1,4 milijarde zaposlenih! (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here