Home Mozaik Hrvat objasnio čije je Kosovo, Srbi oduševljeni, snimak zapalio mrežu (VIDEO)

Hrvat objasnio čije je Kosovo, Srbi oduševljeni, snimak zapalio mrežu (VIDEO)

471
0

Na Twitteru je objavljen snimak jednog Hrvata koji je žestoko reagirao na komentar o Kosovu i Metohiji, a koji glasi “Živjela Republika Kosovo”.

Naime, počeo je nabrajati imena svih Nemanjića, koji su ostavili traga na ovoj zemlji, i upitao da li se misli na Kosovo kada se pogrdno kaže da ne treba pripasti Srbiji.

– Kako sam bio “neupućen” i nisam znao o kojoj se republici radi, otišao sam provjeriti. Sad me zanima da li misliš na ono Kosovo odakle su vladari po imenu Nemanja, Stracimir, Miroslav, Stefan, Vukan, pa recimo Sveti Sava, pa Rastko Nemanjić, možda Radoslav, Milutin, Dragutin, Dušan, Lazar? Da li je to Kosovo gdje su manastiri Visoki Dečani, Gračanica, manastir u Pećkoj Patrijaršiji, da li mislite na to Kosovo? – zapitao se ovaj Hrvat čije su riječi odjeknule u srpskim medijima i na društvenim mrežama.

@frankyecrash Replying to @tonnnii.5 #kosovo #kosovojesrbija #srbija #hrvatska #bosna #crnagora #makedonija #slovenija ♬ Lazarica – Uros Zivkovic

– Koji su vam vladari vladali na tom Kosovu, kakve spomenike imate? dodao je, pitajući one koji su ostavili spomenuti komentar.

Ova gesta oduševila je cjelokupnu srpsku javnost.

Previous articleOvo su znaci da tijelo predosjeća smrt: Čuje se čudan zvuk, par dana prije umiranja dešava se nešto bizarno
Next articleČovjek umro nakon tretmana kod kiropraktičara: Vrata zaključana, ne javljaju se na telefon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here