Home Najnovije Crnogorska zvijezda: Nisam čitao povijest, ali Crna Gora, Srbija i Rusija su...

Crnogorska zvijezda: Nisam čitao povijest, ali Crna Gora, Srbija i Rusija su isto

206
0

Crnogorski napadač Marko Rakonjac (22) ovog je ljeta iz srpskog Čukaričkog prešao u moskovski Lokomotiv za 2.5 milijuna eura. U razgovoru za ruski Match TV Rakonjac je nahvalio Rusiju kao svjetsku velesilu te rekao da su u njegovim očima Crna Gora, Srbija i Rusija jednake.

“Rusija je u očima Crnogoraca velesila. Ali ne samo u uobičajenom smislu te riječi nego u svakom smislu. Ekonomskom, kulturnom i tako dalje. Vidjeti Moskvu i posjetiti je barem jednom, to je san svakog Crnogorca. Naravno, u Rusiji radi puno ljudi iz Crne Gore. Također, u Crnoj Gori živi puno Rusa. Rusija za nas igra ulogu, recimo, starije sestre”, rekao je Rusima Rakonjac.

Mladi reprezentativac Crne Gore potom je nastavio: “Nisam puno čitao povijest, ali na nivou obitelji to je usađeno u nas. Mene su odgajali da su Srbija, Crna Gora i Rusija isto. Imamo zajedničku povijest. To se vidi i u sportu kada navijači izvjese transparente.”

Previous articleZvonimir Peranić: Nije istina da članovi Kazališnog vijeća nisu poštivali upute osnivača
Next articleSudac se smilovao pohotnoj profesorici koja se seksala s učenikom, tužitelji ostali u šoku kada su čuli koliko je dobila

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here