Home Biznis CTI Tesla traži talente u prototypingu

CTI Tesla traži talente u prototypingu

1494
0

???????????????????????????????Dana 20.02.2016 CTI Tesla organizira svoju drugu radionicu Arduino Basic Training Course. Ovo je temeljna obuka, koja vas u 5 termina po 2 sata, vodi kroz osnove korištenja Arduino prototyping platforme na hands-on metodologiji učenja. Na lagan način kroz izradu kreativnih projekata(12) možda ćete otkriti svoju kreativnu dimenziju. Počevši od osnove elektronike pa prelaskom na sve složenije projekte, radionica će vam pomoći kontrolirati fizički svijet sa sensorima i aktuatorima. Kada prođete i ostale razine Arduino prototypinga ( Intermediate & Advanced) lakše ćete preći i na složenije programske jezike koji se koriste u industriji.

CTI Tesla se nada da će ove radionice “izbaciti” talente u HW & SW prototypingu koji će onda raditi s našim članovima na pravim projektima. Za stvoriti tehničku izvrsnost samo talent nije dovoljan. Rad i upornost su ključ uspjeha.

Kako bi dobili što veću selekciju mladih i da nebi financijski previše opteretili roditelje, učenici i studenti mogu po dvojca raditi na starter kitu. To se odnosi i na roditelje koji imaju po dvoje djece. Kada rezervirate radionicu preko naše web stranice (http://ctitesla.com/shop/elektronika/radionica-arduino-starter-kit/) pošaljite nam dopis na info@ctitesla.com i navedite ime osoba koje će dijeliti starter kit.

Explore The Impossible, Go Technical!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here