Home Sport Dalić najavio Maroko: Ovo je za nas veliko finale!

Dalić najavio Maroko: Ovo je za nas veliko finale!

165
0

”Ovo je za nas veliko finale. Velika utakmica, borba za medalju. Maksimalan respekt za Maroko koji je jedno od najugodnijih iznenađenja, a oni razmišljaju isto kao i mi pa će igrati s najboljim mogućim sastavom u ovom trenutku kao i mi. Žele biti treći, za jedne i za druge to je veliko finale, a kad pogledamo polufinala, to je bio maksimum za nas i za njih. Ovo je veliko finale maloga svijeta”, dodao je Dalić.

“Nadam se da će Luka biti s nama i dalje, realnost je da bi trebao biti član naše momčadi, i ja se tome veselim, ali naravno odluka je na njemu”, rekao je Dalić.

“Oni znaju da je ovo velika stvar, napravili su senzacionalan uspjeh i bez obzira što naš protivnik govori, znamo da je za njih ovo jedno veliko finale. To je veliko finale malih reprezentacija, kao što je i za nas i ne zamaramo se što će oni odlučiti”, rekao je Dalić, a onda je riječ dobio i Kovačić.

“Kad si već u polufinalu, naravno da želiš biti dio finala. Protiv Argentine nije išlo i nakon poraza smo se okrenuli ovom susretu za treće mjesto gdje ćemo dati sve od sebe da našim ljudima donesemo broncu”, rekao je veznjak Chelseaja.

Previous articleSupruga brazilskog kapetana objavila video: Ne jede, ne priča… Samo gleda u prazno (VIDEO)
Next articleŠiri se rasistička pjesma Argentinca: Oni igraju za Francusku, ali su iz Angole

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here