Home Sport Dalić: Sad nas je puno u Njemačkoj, zamislite što će biti u...

Dalić: Sad nas je puno u Njemačkoj, zamislite što će biti u lipnju!

162
0

U nedavnom gostovanju na HRT-ovoj emisiji “Globalna Hrvatska”, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić, podijelio je svoje mišljenje o važnosti sporta kao brenda za Hrvatsku. Dalić naglašava da je sport, posebno nogomet, postao ključni ambasador zemlje te da poruke koje šalju sportaši imaju značajan utjecaj na globalnoj razini.

Dalić ističe ulogu hrvatske dijaspore, ističući ih kao ključnu podršku reprezentaciji. S posebnim ponosom spominje događaj u Rotterdamu, gdje se okupilo 35 tisuća Hrvata izvan domovine da podrže nacionalnu momčad. Njihova vjernost i entuzijazam predstavljaju neprocjenjivu snagu za hrvatski sport.

Govoreći o nadolazećem Europskom prvenstvu u Njemačkoj, Dalić predviđa masovnu podršku hrvatskih navijača, naglašavajući da je potražnja za ulaznicama iznimno velika. Suvremena dijaspora, kako ističe, aktivno sudjeluje u životu zemlje, a njihova ljubav prema domovini očituje se kroz podršku raznim sportskim disciplinama.

Dalić zaključuje razgovor s uzbuđenjem i optimizmom, najavljujući fantastično ozračje i veliki odaziv hrvatskih navijača na predstojećim sportskim događanjima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here