Home Sport Đalović se vraća u Rijeku?

Đalović se vraća u Rijeku?

1164
0

Radomir Đalović, najbolji strijelac »bijelih« u prošloj sezoni, u nedjelju je najavio dolazak u Rijeku. Vijest ne bi rušila s nogu da Đalović poslije neuspjele jesenske avanture u redovima bukureštanskoga »Rapida« ozbiljno ne razmišlja o odlasku iz Rumunjske. Pritom ne isključuje mogućnost povratka na Kantridu, iako tvrdi da ima dobru ponudu iz Rusije.

– Doći ću u nedjelju pogledati bivše suigrače u utakmici protiv »Cibalije«, a hoću li s nekim iz kluba pričati o mom povratku na Kantridu neka ostane tajna – kaže crnogorski napadač, koji je ljetos potpisao unosan trogodišnji ugovor s »Rapidom«, ali to njegov novčanik nije osjetio. Budući da njegovi poslodavci u jesenskom dijelu sezone nisu poštovali ugovorne odredbe, Đalović je klub prijavio FIFA-inoj arbitraži. U međuvremenu se »Rapid« našao pred gašenjem zbog financijskoga sloma pa Đalović već ima spakirane kofere.
– Kako sada stvari stoje, mislim da neću ostati u »Rapidu«, a povratak u »Rijeku« je moguć ako klubovi pronađu neki model budući da sam igrač s trogodišnjim ugovorom. Postoji, recimo, mogućnost posudbe, ali još je prerano o tome govoriti – ističe Đalović, povratkom kojega bi čelnici riječkoga prvoligaša mogli napraviti sjajan poslovni potez pod uvjetom da »Rapid« ne bude imao nikakvih potraživanja. »Rijeka« bi dobila provjerenoga golgetera, od čijega je transfera već zaradila pola milijuna eura.
– Ne želim govoriti u kontekstu pojačanja dok ne završi jesenski dio sezone – kategoričan je bio direktor »Rijeke« Mario Rubeša.
Teško je očekivati da će se čelnici rumunjskoga prvoligaša olako odreći usluga igrača za kojega su platili pozamašnu svotu novca. Osim ako vlasnik kluba Fathi Taher do kraja tjedna ne stavi ključ u bravu. Ako se to i dogodi, pitanje je mogu li čelnici riječkoga prvoligaša udovoljiti tradicionalno visokim Đalovićevim financijskim zahtjevima.
– Bolje je platiti više za pravoga napadača, nego manje za trojicu prosječnih, ha, ha… – našalio se Đalović, koji je uoči i poslije nedjeljne utakmice protiv Vinkovčana na Kantridi otvoren za razgovore. Na potezu su čelnici »Rijeke«. (novi list)

Previous articlePolicija istražuje incident na klizalištu
Next article30. Ri Rock

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here