Home Biznis Dan otvorenih vrata na Narodnom učilištu

Dan otvorenih vrata na Narodnom učilištu

651
0

This image has an empty alt attribute; its file name is NU-Dan-ovorenih-vrata-780x520_2019.jpg

Narodno učilište u Rijeci ustanova je s dugogodišnjom tradicijom organiziranja raznih oblika obrazovanja za djecu i odrasle. Tijekom godina stekli smo neprocjenjivo iskustvo u radu te stekli povjerenje mnogobrojnih polaznika različitih generacija.
Iako njegujemo tradiciju, nastojimo pratiti nove trendove na tržištu rada te svake godine predstavljamo nove, moderne programe kako bismo omogućili našim sadašnjim i budućim polaznicima prilagodbu aktivnom sudjelovanju u svim sferama društvenog i gospodarskog života. Bogata ponuda od oko 200 različitih programa i tečajeva rezultat su uspješnog rada Narodnog učilišta i naših suradnika.
I ove godine sredinom rujna organiziramo Dan otvorenih vrata.Svake je godine odaziv posjetitelja sve veći te se nadamo da ćemo i ove godine u četvrtak 12. rujna otvorenim vratima i prigodnim popustom od 10% privući mnoge Riječane, ali i one iz šire okolice.
Svim dosadašnjim polaznicima zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i odabiru Narodnog učilišta za Vašu edukaciju, a pozivamo i nove polaznike na upise u novu školsku godinu. Vjerujemo da će svatko naći nešto za sebe u našoj raznovrsnoj ponudi programa od stranih jezika,srednjoškolskih programa, glazbenih i likovnihtečajeva, administrativnih i knjigovodstvenih programa do građevinskihzanimanja, turizma i ugostiteljstva, programaiz područja ljepote i zdravlja, njege i skrbi .
Nadamo se da ćemo kvalitetom programa, stručnošću predavača i organizacijom nastave ispuniti Vaša očekivanja. Ovim putem Vas obavještavamo da su upisi u sve programe i tečajeve u tijeku te se veselimo početku nove školske godine.
Više o svim programima, uvjetima upisa i radnom vremenu na:
www.nar-uciliste.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here