Home Vijesti Davor Štern: Mađarski Trigranit htio ulagati u Rijeku ali je odbijen

Davor Štern: Mađarski Trigranit htio ulagati u Rijeku ali je odbijen

1589
2

Novoizabrani predsjednik nadzornog odbora INA-e Davor Štern u intervjuu kojeg donosi današnji Novi list progovorio je i o neuspjelom pokušaju mađarskog Trigranita, koji je izgradio Arena centar na zagrebačkom Laništu oživivši taj dio grada, da ulaže u Rijeku.


Davor Štern

– Kao savjetnik mađarskog Trigranita, sam s njima bio i u Rijeci prije šest godina. Predlagali smo oživljavanje Delte, gradnju luke za megajahte, šopingcentra, zabavnog centra, no iz nekog smo razloga odbijeni, tvrdi Štern najavivši i potpuno zatvaranje rafinerije na Mlaki.
– Ja jako volim Rijeku, puno sam u Rijeci i okolici radio, bio sam i privatno vezan uz Rijeku. Rijeka je, međutim, morski grad koji nije na moru, i to treba mijenjati. Riječka riva se proteže od Transadrije, do Lučke uprave, sve dalje je crna rupa. Umjesto industrijske zone, koja je zapravo industrijsko ‘truplo’, leš koji zagađuje cijeli grad, a ničem ne koristi, tamo bi trebao biti grad na obali, s vizurom Monte Carla.

Previous articleGorio krov zgrade Fine
Next articleSkočile cijene dionica Uljanik plovidbe i Luke Rijeka

2 COMMENTS

  1. evo gdje smo doveli ovu zemlju šutnjom i toleriranjem idiota – da nam sam glasnik Sotone, Davor Štern bude glas razuma, al tako je!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here