Home Mozaik Dečki iz Crikvenice u Dohi razvili zastavu dugu 200 metara, Dalić na...

Dečki iz Crikvenice u Dohi razvili zastavu dugu 200 metara, Dalić na rubu suza: ‘Ne mogu vam ništa obećati’

537
0
Nives Celzijus bila je kuma proslavljene najveće hrvatske navijačke zastave (Arhiva)

Hrvatska danas od 17 sati igra protiv Kanade u utakmici drugog kola Svjetskog prvenstva. Hrvatski navijači okupili su se u Dohi nekoliko sati prije utakmice i razvili hrvatsku zastavu od 200 metara. Banuli su reprezentativcima ispod prozora, a potom se spustio izbornik Zlatko Dalić i zahvalio im na podršci.

“Ne mogu vam ništa obećati”, rekao je izbornik Dalić na rubu suza nekoliko sati uoči utakmice, a onda su ga prekinuli navijači, prenose hrvatski mediji: “Ma nema obećanja, već smo ih pobijedili.” Potom je uslijedilo skandiranje “hoćemo pobjedu” i “zovi, samo zovi”.

Razvijanje hrvatske zastave u Dohi pogledajte na linku.

Nakon Dalića među navijače su se spustili i reprezentativci Dejan Lovren i Borna Barišić, a među njima je bio i predsjednik Saveza Marijan Kustić. Podsjetimo, nakon što je prošla gotovo cijeli svijet, sva velika nogometna natjecanja od Portugala do Rusije, najveća hrvatska navijačka zastava, duga čak 200 metara, stigla je i u Katar.

Dečki iz Crikvenice došli su u Dohu dan uoči utakmice s Marokom s čak 200 metara dugom i oko 100 kilograma teškom zastavom. Najveća hrvatska zastava razvijala se od Poljske do Portugala, od Engleske do Brazila i Rusije, a sada je stigla i na Mundijal u Katar.

U Rusiji se na putu do hrvatskog srebra njom pokrilo sve ruske trgove. Bila je dugačka 96, a široka 10 metara. Bila je pravi magnet za sve navijače. Kratili su je i šivali, a gdje god se pojavila, bio je to spektakl.

Previous articleVIDEO Navijač promijenio momčad tijekom utakmice!
Next articleVIDEO: Zlatko Dalić pozdravio trsatsku Gradinu iz Dohe!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here